1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Siber : Emeklilerin yaşam kalitesi ülke için önemli
Siber : Emeklilerin yaşam kalitesi ülke için önemli

Siber : Emeklilerin yaşam kalitesi ülke için önemli

umhuriyet Meclisi Başkanı Dr.Sibel Siber Kıbrıs Türk Emekliler Derneği Genel Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti

A+A-

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Dr.Sibel Siber  Kıbrıs Türk Emekliler Derneği Genel  Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Kabulde konuşan Dernek Genel Başkanı Mustafa Tolga ziyaretlerinin bir nezaket ziyareti olduğunu ve Cumhuriyet Meclisi Başkanı’na dernek çalışmaları ve emeklilerin içinde bulunduğu durum konusunda da bilgi vermek arzusunda olduklarını dile getirerek halen inşaası devam etmekte olan Genel Merkez Binası tamamlanması için çalışmalarının devam  ettiğini belirtti.

Siber kabulde dernek üyelerine yapmış oldukları ziyaret nedeniyle teşekkür ederek emeklilerimizin emeklilik dönemlerinde yaşam kalitelerinin yüksek olması gerekliliğini vurguladı ve bu konuda mevcut eksikliklerin tamamlanması için el birliği ile sosyal devlet anlayışı ile üzerimize düşeni yapma gayreti göstereceğini belirtti.

Siber, emeklilerin örgütlenerek birbirleri ile iletişim ve dayanışma içerisinde olmaları hem sorunlarının çözümünde hem de dayanışma ve işbirliğinin yaratacağı sinerji açısından önemlidir dedi.

Bu haber toplam 1273 defa okunmuştur