1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Shell İle Özok Otomotiv arasında işbirliği
Shell İle Özok Otomotiv arasında işbirliği

Shell İle Özok Otomotiv arasında işbirliği

Özok Otomotiv çatısı altına giren Hyundai ve Özok Group güvencesine geçtiği ilk günden bugüne, Kıbrıs’ta yeniden doğan Renault kullanıcılarına güzel bir haber var.

A+A-


Özok Group faaliyet gösterdiği her alanda ortaya koyduğu müşteri odaklı hizmet yaklaşımını, Özok Otomotiv’de de ispat ediyor. Dünya’nın ve Türkiye’nin önemli markalarını bünyesinde barındıran Özok Group, Kıbrıs’ın kurumsallaşma alt yapısına sahip ender firmalarından.

Geçtiğimiz aylarda Özok Otomotiv çatısı altına giren Hyundai ve Özok Group güvencesine geçtiği ilk günden bugüne, Kıbrıs’ta yeniden doğan Renault kullanıcılarına güzel bir haber var.

Halit Dedezade: “Bizim için güven göstergesidir, onur duyduk”

Kıbrıs Shell yağları yetkili Bayiisi Dedezade Port co. ltd. Direktörü Halit Dedezade ise Özok Otomotiv ile iş birliği yapmaktan onur duyduklarını belirtti. Dedezade, “ Dünya’nın en büyük şirketi Shell’in yağlarının Kıbrıs’taki yetkili bayisi olarak bizler, aslında büyük bir sorumluluk içindeyiz. Bize inanan ve güvenen dünya markasının ürünlerini bu pazara sunuyoruz. İşimizi ciddiyetle yapıyoruz ve her geçen gün KKTC’deki kullanıcı alanımızı genişletiyoruz. Son olarak Özok Group gibi Kıbrıs’ın markalaşmada önemli bir değeri olan, bünyesinde hem Hyundai hem Renault gibi dev markalara sahip bir firmayla işbirliği yapmamız bizler için de onur vericidir. Sıradan yağların araçlar üzerindeki olumsuz etkisi tartışma götürmez. Servis açısından da yağ çok önemlidir. Bu işbirliğimiz aslında Özok Otomotiv’in müşterilerini önemsediğinin en somut göstergesidir” dedi.

Bu haber toplam 2169 defa okunmuştur