1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sezonun şampiyonları belirlenecek
 Sezonun şampiyonları belirlenecek

Sezonun şampiyonları belirlenecek

KKTC Plaj Voleybolu Şampiyonası’nın son etabı Gazi Mağusa Belediyesi Turnuvası adı altında bugün ve yarın oynanacak

A+A-

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 2014 KKTC Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda 3’üncü ve son etap turnuvası Gazimağusa Belediyesi Turnuvası bugün ve yarın oynanacak. 3 etaptan oluşan 2014 KKTC Plaj Voleybolu Şampiyonasında Genel Klasman şampiyonları bu turnuva ile belli olacak.
Glapsides Plajı’nda gerçekleşecek son turnuva Gazi Mağusa Belediyesi Turnuvası adı altında oynanacak. Toplam 20 bin TL para ödüllü şampiyonada Genel Klasman’da ilk 5 sırayı elde edecek olan sporcular para ödülü almaya hak kazanacak. Sporcular kişisel olarak aldıkaları puanlar sonucunda “Sporcu Bireysel Genel Klasman Puanları” ve sıralaması belli olacak.

17 takım zirve ve şampiyonluk mücadelesi verecek
Gazi Mağusa Belediyesi ve Voleybol Federasyonu işbirliği içerisinde geçekleşecek olan 3. ve son etapta toplam 17 takım zirve ve şampiyonluk mücadelesi verecek. Gazi Mağusa Belediyesi Plaj Voleybolu Turnuvası Cumartesi saat 10.00’da Glapsides Plajı’nda başlayacak. Turnuvanın ilk günününde toplam 22 müsabaka oynanacak. Pazar günü turnuvanın tamamlanmasının ardından dereceye giren takımlara ödülleri düzenlenecek olan törenle takdim edilcek.

Buğra ve Merve büyük oranda garantiledi
Son etap öncesinde Erkeklerde Kemal-Aliosman, Bayanlarda  Buğra- Merve Zirvede
KKTC Plaj Voleybolu Şampiyonası son etabı öncesinde iki etap sonunda elde ettikleri puanlar ile kadınlarda Buğra-Merve ikilisi büyük ölçüde şampiyonluğu garantilerken, erkeklerde Kemal – Aliosman çifti son etapta finale yükselmesi halinde şampiyonluğunu kesin olarak ilan edecek. Erkeklerde şampiyonluğun diğer iddialı iki takımı Umut-Ferdi ve Kemal – Devrim ikilisinin son etapta alacağı derece yanında Kemal – Aliosman çiftinin elde edeceği derece şampiyonu belli edecek.

Bu haber toplam 1150 defa okunmuştur