1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Sezonun ilk kupası LAÜ’nün
Sezonun ilk kupası LAÜ’nün

Sezonun ilk kupası LAÜ’nün

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan KTSYD Basketbol Kupası’nda zafer LAÜ’nün oldu

A+A-

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) ile KKTC Basketbol Federasyonu işbirliğinde düzenlenen KTSYD Basketbol Kupası’nda mutlu sona ulaşan ekip Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) oldu.  Final maçında Koopspor’u 78-71 yenen LAÜ, kupanın sahibi olurken, yeni sezon öncesi olan ilk ciddi turnuvada iyi bir performans göstererek adından söz ettirtmeyi başardı. KTSYD Basketbol Kupası, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve KKTC Telsim’in desteğiyle düzenlendi.

ÜÇÜNCÜLÜK YDÜ’NÜN

Geçtiğimiz Pazartesi akşamı Yakın Doğu Üniversitesi RA25 Spor Salonu’nda oynanan final karşılaşmasından önce üçüncülük karşılaşması da oynandı. 18.30’da başlayan mücadele Yakın Doğu Üniversitesi ile Girne Üniversitesi arasında oynandı. Mücadeleyi 83-74 kazanan YDÜ, turnuvada 3’üncü gelen ekip oldu.

TURNUVA SONRASINDA ÖDÜLLER VERİLDİ

KTSYD Basketbol Kupası’nda oynanan final maçının ardından turnuvada başarı yakalayan takımlara ödülleri verildi. Basketbol Federasyonu ile Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’na katkılarından dolayı KTSYD Başkanı Çelen Oben tarafından teşekkür plaketi verildi. Maçlarda görev yapan hakemlere ödülleri KTSYD eski başkanı Ogün Genç Kaçmaz verirken, turnuvada üçüncü olan Yakın Doğu Üniversitesi’ne kupa ve madalyaları Basketbol Federasyonu başkanı Ahmet Sütcü, ikinci Koopspor’a kupa ve madalyaları Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu başkanı Hasan Karaokçu verdi. Turnuvanın şampiyonu LAÜ’ye kupa ve madalyaları ise KTSYD Başkanı Çelen Oben tarafından verildi.

 

Bu haber toplam 1798 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Adres Kıbrıs 340 Sayısı

Adres Kıbrıs 340 Sayısı