1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sezonun centilmenleri belli oldu
Sezonun centilmenleri belli oldu

Sezonun centilmenleri belli oldu

K-Pet Süper Lig’de Yenicami, A2 Süper Lig’de ise Baf Ülkü Yurdu mutlu sona ulaştı.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Disiplin Kurulu’nun vermiş olduğu cezalarla birlikte 2016-2017 sezonunun son CentilmenLig puan durumları da güncellendmiş oldu. K-Pet Süper Lig’de Yenicami, A2 Süper Lig’de ise Baf Ülkü Yurdu mutlu sona ulaştı.

Yenicami CentilmenLig’de de şampiyon

K-Pet Süper Lig’de sezonu Süper Lig şampiyonu unvanıyla kapatan Yenicami, CentilmenLig’de de sezonun şampiyonu oldu. Süper Lig’in CentilmenLig puan tablosunda en üst sırada bitiren siyah beyazlılar, -6 puanla Süper Lig’in en centilmen takımı oldu. Yenicami A takımlar bazında da en centilmen takım oldu.

Sezonun ‘Centilmen’i Baf Ülkü Yurdu…

A2 Süper Lig’de CentilmenLig’de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Baf Ülkü Yurdu takımı oldu. -99 puanla ligi tamamlayan kırmızı yeşilli gençler, ligi en yakın rakibi Dumlupınar’ı 83 puan geçti. Baf Ülkü Yurdu gençleri A2 Ligleri’nde hem de 6 ligin de toplamında sezonun en ‘centilmen’ takımı olmayı başardı.

Birinci Lig daha önce tamamlanmıştı

K-Pet Birinci Lig’de hem Kırmızı, hem de Beyaz Grup daha önce tamamlanmıştı. K-Pet Birinci Lig Kırmızı Grup’ta CentilmenLig’i 84 puanla Düzkaya, Beyaz Grup’ta 73 puanla Girne Halk Evi sezonu şampiyon olarak tamamlamıştı. A2 Ligleri’ne bakıldığında ise Kırmızı Grup’ta 102 puanla Mesarya, Beyaz Grup’ta 34 puanla Denizli mutlu sona ulaşmışan takımlar olmuştu. 

cent.jpg

Bu haber toplam 1976 defa okunmuştur
Etiketler :