1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sezon Mağusa’da başlıyor
Sezon Mağusa’da başlıyor

Sezon Mağusa’da başlıyor

KKTC Drift Şampiyonası’nda 2018 sezonu bugün Mağusa Tır Parkı içerisinde yapılacak yarış ile başlıyor

A+A-

Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü’nün organize ettiği KKTC Drift şampiyonası’nda yeni sezon,  Mağusa Tır Parkı’nda bugün yapılacak yarış ile başlıyor. Sporcuların ve seyircilerin en sevdiği pistlerden olan Mağusa tır parkında dün serbest antrenmanlar yapıldı. Oldukça hızlı ve teknik bir pistte yapılacak yarış öncesi, yarışma komiserleri, Avrupa’nın en önemli drift şampiyonası olan Drift GP’de görev yapan; Niall Gunn, Antanas Kygoulis ve Olaf Commis sporculara bilgiler verdiler.

Yakın Doğu Üniversitesi, Near East Bank, Near East Technology, Les Ambasadeurs, Döveç Group, Başman Group, Dorona Turizm, Park Palace, Girne Üniversitesi, Malpas Hotel, BigiBox, Cookies, Mobil 1, Mardo Ice Cream gibi kuruluşların destek verdiği yarış, sabah yapılacak resmi antrenman ve sıralama turları ile başlayacak. Saat 13.00’den itibaren ise ikili eşleşmeleri başlayacak.

Seyirciler için de büyük değişiklikler yapılan organizasyonda özel izleyici trübünleri ve bir çok yiyecek içecek standı bulunacak. Çeşitli etkinliklerinde gerçekleştirileceği yarışta yine ilk kez para ödülü de verilecek.  Yarışın üçüncüsü 500 TL, ikincisi 1,000 TL ve birincisi 2,000 TL ödül kazanacak.

Kayıt Listesi:

1. ErdoğanAşık
2. Mehmet Çavuş
3. Akay Akbil
4. Ülkü Erçoban
5. Güneş Alakan
6. Mehmet Akçen
7. Halil Özgem
8. Kürşat Güdül
9. İzer Özvurulmuş
10. İbrahim Yücebaş
11. Kerim Beşok
12. Ali Kaçakbaflı
13. Tolga Reyhan
14. Özgür Dağkıranlar
15. Enver Haskasap
16. Ahmet Bağrıaçık
17. Önem Biçentürk
18. Yusuf Acemoğlu
19. Ömer Soyer
20. Cafer Aracılar
21. Bekir Özsusuzlu
22. Ahmet Öksüzoğulları
23. Sinam Gazi
24. Fahri Efendi

 

 

Bu haber toplam 2091 defa okunmuştur
Etiketler :