“Sezon başında kupayı kazanmayı hedefledik”

“Sezon başında kupayı kazanmayı hedefledik”

Türk Ocağı’nın tecrübeli oyuncusu Coşkun Ulusoy, Koopbank Kıbrıs Kupası’nda elde ettikleri şampiyonluğu değerlendirdi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in Girne ekibi Türk Ocağı, geçtiğimiz Cuma akşamı Koopbank Kıbrıs Kupası final karşılaşmasında Yalova’yı 1-0 mağlup ederek, tarihinde 5’inci kez kupayı müzesine götürmüştü. Sarı siyahlıların tecrübeli oyuncusu Coşkun Ulusoy, elde ettikleri bu başarıyı YENİDÜZEN’e değerlendirdi.

 

Ulusoy: “Hoca değişikliğiyle kendimize geldik”

Coşkun Ulusoy, sezonun başında aldıkları kötü sonuçlardan sonra takımdaki teknik heyet değişikliğiyle silkelendiklerini söyledi. Ulusoy, sezon başından bu yana hem ligde, hem de kupada başarılı maçlar çıkarttıklarını ancak, ligde özellikle ikinci devrede bir türlü istikrar yakalayamadıklarını ifade etti. Final maçının son düdüğüne kadar kupayı hedeflediklerini aktaran tecrübeli oyuncu, bunu başardıkları için çok mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

 

“Yaşadığım şampiyonluklar unutulmaz”

Tecrübeli oyuncu Coşkun Ulusoy; “kariyerimin son dönemlerindeyim. Birçok takımda futbol oynadım, önemli maçlara çıktım. Son yıllarda yaşadığım şampiyonluklar unutulmaz. Her futbolcu kariyerinin sonlarında böyle bir başarı hedefler” şeklinde konuştu.

 

Son 4 sezonda 3 kez kupa kaldırdı

Daha önce Güney Kıbrıs ekiplerinden Nea Salamina forması da giyen Coşkun Ulusoy; Çetinkaya, Küçük Kaymaklı, Gönyeli, Dumlupınar takımlarında şampiyonluklar yaşadı. Son olarak Koopbank Kıbrıs Kupası’nı kazanan Türk Ocağı kadrosunda yer alan Ulusoy, kupanın kazanılmasında önemli rol oynadı. Deneyimli oyuncu; genelde 5’inci, son 4 sezonda ise 3’üncü kez kupa kaldırmış oldu.

Bu haber toplam 1989 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.