“Şeytanın bacağını kırmak istiyoruz”

“Şeytanın bacağını kırmak istiyoruz”

Merit Alsancak Yeşilova, ligin 4’üncü haftasında karşılaşacağı Binatlı maçında galibiyetle tanışmayı hedefliyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’e bu sezon yükselen ve ilk 3 haftada galibiyetle tanışamayan Merit Alsancak Yeşilova’da hedef Binatlı maçında galip gelmek. Yeşil beyazlı takımın teknik patronu Tayfun Kurtarıcıoğulları, YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede Binatlı maçında şeytanın bacağını kırmak istediklerini dile getirdi.

 

Kurtarıcıoğulları: “Şanssızlıklar peşimizi bırakmadı”

Merit Alsancak Yeşilova teknik direktörü Tayfun Kurtarıcıoğulları, lig başladığı günden bu yana şanssızlıklar yaşadıklarını dile getirdi. Deneyimli teknik adam, yeni bir takım olduklarına bir kez daha dikkat çekerek, oyuncuların sakatlık yaşamasından dolayı planladıkları tam kadroyu henüz daha sahaya süremediklerini söyledi. Tecrübeli teknik adam, 3 haftadır gerek sakatlıklar, gerekse cezalı oyuncuların olmasından dolayı istedikleri performans gösteremediklerini ifade etti. Bunun mazeret olmadığını belirten Kurtarıcıoğulları, artık galibiyet almak zorunda olduklarını, bunun için de çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

 

“Kazanmak zorundayız”

Tayfun Kurtarıcıoğulları; “Lig başlayalı 3 hafta oldu. Biz bu 9 puandan sadece 3 puan toplayabildik. Taraftarımıza bu durumu yaşattığımız için özür dileriz. Binatlı güçlü bir ekip. Güçlü olduklarını özellikle GAÜ Çetinkaya karşısında aldıkları galibiyetle kanıtladılar. Onlar da yeni bir ekip ve şampiyonluk hedefleri var. Zor bir maçın geçecek diyebilirim. Temennim, kazanan biz olur ve artık toparlanırız. Bu karşılaşmada kesinlikle artık kazanmak zorundayız ve bunun için çalışıyoruz. Şeytanın bacağını kırıp, moralimizi düzeltmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

“Bu hafta da eksiklerimiz var”

Tecrübeli teknik adam, yarın oynanacak Binatlı karşılaşmasında yine eksikleri bulunduğunu söyledi. Kurtarıcıoğulları; “Geçtiğimiz 3 haftada olduğu gibi bu hafta da ciddi eksikliklerimiz var. Cenker, Memduh, Gökhan ve LuaLua bu maçta forma giyemeyecek. LuaLua’nın gelecek hafta Yalova maçında oynamasını bekliyoruz” şeklinde görüş bildirdi.

 

Henüz galibiyetle tanışmadı

Ligin yeni ekibi Merit Alsancak Yeşilova, geride kalan 3 haftalık bölümde 3 beraberlik aldı. İlk maçında Doğan Türk Birliği ile sahasında 2-2 berabere kalan Yeşilova, ligin ikinci haftasında konuk olduğu Ozanköy’e öne geçmesine rağmen son dakikalarda kalesinde gördüğü golle maçı 1-1 tamamladı. 3’üncü haftada Yeni Boğaziçi’ni konuk eden yeşil beyazlılar, bu karşılaşmada da 0-0 berabere kalmaktan kurtulamadı.

  

Bu haber toplam 1806 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.