1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Seyircili büyük final yarın
Seyircili büyük final yarın

Seyircili büyük final yarın

Ülkemizdeli liseli genç müzisyenlere yönelik düzenlenen en büyük müzik organizasyonu Kıbrıs Genç Tv’den canlı yayınlanacak.

A+A-

Telsim’in Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde düzenlediği Telsim Freezone 3.Liselerarası Müzik Yarışması’nın büyük finali 27 Mart’ta(yarın) saat 10:00’da Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda seyircili şekilde halka açık olarak yoğun bir katılımla gerçekleşecek. İlk aşamanın ardından final değerlendirmesi için son kez performans sergileyecek gençler sahnede müzikleriyle özgürleşecek.

Ülkemizdeli liseli genç müzisyenlere yönelik düzenlenen en büyük müzik organizasyonu Kıbrıs Genç Tv’den canlı yayınlanacak. Yarışma heyecanına ortak olan katılımcıların çektiği birbirinden güzel fotoğraflar #telsimlmy ile anında sosyal medyada paylaşılacak ve büyük heyecan sosyal medya kullanıcıları arasında da yaşanacak.

14 okulun 16 grupla katılacağı coşkulu finaldeki değerlendirme, Türkiye’den ve Kıbrıs’tan değerli müzisyenler ve sanatçılardan oluşan bir jüri tarafından yapılacak. Başkanlığını Garo Mafyan’ın yapacağı jüride, Erdinç Gündüz, Ferazat Gürsoy, Cemal Özgürsel, İley Fedai Taşkın, Ahmet Okan, Yıltan Taşçı ve Feridun Işıman yer alırken, bu yıl ilk kez oluşturulan Basın Jürisi de "Basın özel ödülü" alacak grubu belirleyecek. Basın Jürisi ise Rasıh Reşat, Mustafa Özsoy, Cenk Mutluyakalı, Tekin Birinci, Oshan Sabırlı, Ender Denktaş Vangöl, Tolga Ferhat Çelebi, Eralp Adanır, Orhan ismailoğlu, Gözde Akben, İrfan Batu ve Ogün Erciyas'dan oluşuyor. YD

Bu haber toplam 1093 defa okunmuştur