1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sevim Pire anısına pedal çevirdiler
Sevim Pire anısına pedal çevirdiler

Sevim Pire anısına pedal çevirdiler

Green Pedal Bisiklet Kulübü, Sevim Pire Anı Bisiklet Sürüşü ‘Sağlık için pedal çevir’ sloganı ile iki kategoride gerçekleştirildi

A+A-

Green Pedal Bisiklet Kulübü tarafından düzenlenen Sevim Pire Anı Bisiklet Sürüşü “Sağlık için pedal çevir” sloganı ile gerçekleştirildi. Halkımızın yanı sıra bisiklet severlerin katıldığı 2. Geleneksel Sevim Pire Anı Bisiklet Sürüşü 10 KM halk sürüşü ile 500 + KM Kıbırıs turu olarak düzenlenen sürüş etkinliği Namık Kemal meydanında başladı.

Gece, gündüz pedal çevirdiler

İki farklı kategoride yapılan sürüş büyük bir heyecanla adım adım takip edilen 500 + KM'lik dayanıklılık sürüşünde Murat Alpal, Kazım Beyoğlu, Kamil Pehlivanoğlu ve Şükrü Günsoy 504 KM'yi gece gündüz demeden başarılı bir şekilde sürerek ilk kategori tamamlandı. Sürüş esnasında onları yalnız bırakmayan diğer bisiklet sürücüleri de ara ara sürüşlere katılarak durak noktalarında enerji vererek renk kattılar.

Sevim Pire anılmış oldu

İkinci kategoride ise 7'den 70'e her yaştan bisikletçinin katıldığı ve "Sağlık için pedal çevir" sloganıyla büyük bir keyifle ve bilinçle pedal çevrilerek Mağusa sokakları gezilen bir halk sürüşü gerçekleştirildi. Trafikteki rehberlikleriyle Polis Teşkilatına, Pire ailesine, trafikte sabırla bekleyen sürücülere, tüm Green Pedal ailesine teşekkür edilirken, 2. Sevim Pire Anı Sürüşü gerçekleştirilerek “Sevim Pire” sevgiyle anılmış oldu. Green Pedal Bisiklet Kulübü tarafından düzenlenen Sevim Pire Anı Bisiklet Sürüşü “Hayat, birlikte pedal çevirdikçe güzel” sloganı ile de etkinliğin anlamına dikkat çekildi.

Bu haber toplam 1376 defa okunmuştur