Cristian Baroni heyecanı

Merit Alsancak Yeşilova büyük oynuyor. Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Cristian Baroni adım adım yeşil beyazlı kulübe geliyor

K-Pet Süper Lig’de geçtiğimiz sezon Lua Lua, Binya ve Billy Mehmet gibi dünyaca ünlü oyuncuları kadrosuna katan Merit Alsancak Yeşilova bir dünya yıldızını daha adaya getiriyor. Ülkede büyük heyecan uyandıran transfer görüşmeleri, Türkiye’nin önemli basın kuruluşlarında da yer aldı.

Nurel, görüşmeleri gizlemedi

Uzun yıllar Türkiye’nin en önemli kulüplerinden Fenerbahçe’de forma giyen Cristian Baroni, Merit Alsancak Yeşilova’da futbol oynamak için Kıbrıs’ın kuzeyine geliyor. Merit Alsancak Yeşilova’nın sosyal medya hesabında da Başkan Redif Nurel ile Cristian Baroni’nin telefon görüşmesinin yapıldığı görsel paylaşılarak, heyecan uyandıran bir görüntü ortaya çıktı. Kulüp Başkanı Redif Nurel de dün gün boyunca kişisel sosyal medya hesabından Cristian Baroni ile ilgili görseller paylaşarak transfer görüşmelerini gizlemedi. Oyuncunun önümüzdeki hafta içinde adaya gelip KTFF’de resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Brezilya ve Türkiye dışına çıkmadı

Cristian Baroni 25 Haziran 1983 yılında Brezilya’nın Belo Horizonte şehrinde dünyaya geldi. Kariyeri boyunca Brezilya ve Türkiye dışında hiçbir ülkede forma giymeyen Baroni, 5 sezon Fenerbahçe forması altında futbol oynadı. Kariyerine 2000 yılında Paulista’da başlayan Brezilyalı futbolcu ardından Atletico Paranaense, Flamengo, Corinthians, Gremio ve son olarak da Sao Caetano formalarını terletti.

2016’dan beridir düzenli oynamıyor

Son dönemlerde gittiği takımlarda fazla forma şansı bulamayan Cristian Baroni 2016 Ocak ayından itibaren toplamda 25 resmi maça çıktı. Bu maçlarda gol sevinci yaşayamayan futbolcu 2 kez gol pası vererek skora katkı koyabildi.

Şampiyonlar Ligi deneyimi var

Fenerbahçe forması ile 157 Türkiye Ligi, 9 da Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına çıkan Cristian Baroni, bu maçlarda 24 gol atma başarısı gösterdi. Genellikle oyunun defansif bölümünde forma giyen Baroni, kariyeri boyunca 260’ın üzerinde profesyonel maça çıktı.

Spor Haberleri