1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Sertoğlu seçimi Allah’a havale etti: “İnşallah seçiliriz”
Sertoğlu seçimi Allah’a havale etti:  “İnşallah seçiliriz”

Sertoğlu seçimi Allah’a havale etti: “İnşallah seçiliriz”

Sertoğlu ve belediye Meclis üyeleri Ulusal Birlik Partisi Marmara Örgüt Binası’nda partililere tanıtıld

A+A-


Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu ve belediye Meclis üyeleri Ulusal Birlik Partisi Marmara Örgüt Binası’nda partililere tanıtıldı. Tanıtma toplantısında Maliye Bakanı Ersin Tatar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi, UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Faiz Sucuoğlu, Kadın Kolları Başkanı Süreyya Gürses ve çok sayıda partili hazır bulundu.
Marmara Örgüt binasında konuşan Lefkoşa İlçe Başkanı Faiz Sucuoğlu, örgütlerdeki çalışmaların başlangıcını bu toplantıyla yaptıklarını dile getirerek, Sertoğlu ve ekibine Lefkoşa Türk Belediyesi'nde ihtiyaç olduğunu söyledi. Sucuoğlu, 7 Nisan’a kadar yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirerek, iddialı bir ekiple seçimlere girdiklerinin altını çizdi. Sucuoğlu, " Sn. Hasan Sertoğlu Lefkoşa'da çok büyük işlere imza atacaktır. Çünkü geçmişte başardıkları bizlere bunu göstermektedir. Laf ile değil yaptıkları ile gündemde olan bir ismi partimizin aday çıkartması bu seçimde Seroğlu'nu diğer adaylardan ayıran en somut örnektir" dedi.
Sucuoğlu’nun konuşmasının ardından partililerin büyük alkışları eşliğinde aday tanıtımı gerçekleşti. Başkan Adayı Hasan Sertoğlu’nun ve Belediye Meclis Üyelerinin tanıtımının ardından, partililerin coşkulu alkışları ile Başkan Adayı Hasan Sertoğlu’da bir konuşma yaptı. Hasan Sertoğlu, örgüt çalışmalarında siftahı Marmara ile yaptıklarını, belirterek, artık az konuşmak gerektiğini, çok iş yapmak için bu yola çıktıklarını söyledi. yd

Bu haber toplam 1618 defa okunmuştur