1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Sertoğlu, “Mutluluk yaratmak için aday oldum”
Sertoğlu, “Mutluluk yaratmak için aday oldum”

Sertoğlu, “Mutluluk yaratmak için aday oldum”

UBP Lefkoşa Türk Belediye Başkanlığı seçim çalışmaları çerçevesinde Taşkınköy’de açık hava toplantısı düzenledi.

A+A-

 

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa Türk Belediye Başkanlığı seçim çalışmaları çerçevesinde Taşkınköy’de açık hava toplantısı düzenledi.

UBP Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu’nun ofisinden yapılan açıklamaya göre, Dr. Fazıl Küçük Parkı’nda düzenlenen toplantıya Başbakan İrsen Küçük, Maliye Bakanı Ersin Tatar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Turizm Çevre ve Kültür Bakanı Ünal Üstel ile milletvekilleri ve partililer katıldı.

SUCUOĞLU

Toplantının başında konuşan Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı Faiz Sucuoğlu, Pazar günü saat 18.00’den sonra Hasan Sertoğlu’nu başkan olarak ilan edeceklerini ileri sürdü.

Sertoğlu’nun seçim yarışına diğer adaylardan geç başladığını kaydeden Sucuoğlu, seçimlere çok az bir zaman kala herkesin çok iyi çalışma yapması ve tüm partililerin azimle çalışması gerektiğini ifade etti.

SERTOĞLU

Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu da, ‘kendisine neden kısa konuşuyorsun’ diye soru yöneltildiğini belirterek, soruya cevaben ‘biz konuşmak için değil, iş yapmak için aday olduk’ dedi.

Sertoğlu, Lefkoşa’nın sorunun çok olduğuna dikkat çekerek, Lefkoşa halkının adeta ızdırap çektiğini, mutluluk yaratmak için aday olduklarını söyledi.

(tak)

Bu haber toplam 1722 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,