Sermaye: “Abbas için oynayacağız”

Sermaye: “Abbas için oynayacağız”

Yarın akşam Yenicami ile karşılaşacak Çetinkaya, bu karşılaşmayı sakatlanan oyuncuları Abbas Osum için kazanma düşüncesinde.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 14’üncü hafta açılış maçında lig lideri Yenicami’yi konuk edecek olan Çetinkaya’da derbi mücadelesinin hazırlıkları sürüyor. Hafta başında antrenmanda yaşadığı sakatlık sonrası elmacık kemiği kırılan Abbas Osum dışında eksiği bulunmayan Çetinkaya’da Teknik Direktör Hakan Sermaye, “Abbas bu maçta görev almayı çok istiyordu. Biz bu maçın adını koyduk. Abbas için oynayacağız” dedi.

 

Sermaye: “Fazla söze gerek yok”

Yenicami ile oynayacakları karşılaşmayı değerlendiren Çetinkaya Teknik Direktörü Hakan Sermaye, “Bu derbi her yıl kupa da dahil 3-4 defa olur. Fazla söze gerek yok. Kimisine göre memleketin en büyük ikinci, kimisine göre birinci derbisi. Bir tanesi 1974 öncesine dayanan Doğan-Ocak derbisi, bir tanesi de Çetinkaya-Yenicami derbisi. Her ikisi de iki şehrin en büyük derbisi. İki takımın durumu ne olursa olsun, bu derbilerde kötü gidişatta olan takımlar kazanarak iyiye de gidebiliyorlar” açıklamasını yaptı.

 

“Rakibine saygı duymazsan 1-0 mağlup başlarsın. Yenicami’nin gücünü biliyoruz”

“Yenicami’nin geçmiş yıllarda neler başardığını çok iyi biliyorum. Son dönemde bi futbolcu fabrikası gibiler. Bunun en büyük örneği, bizde onlardan kiralanan 3 oyuncu var” diyerek sözlerini devam ettiren Sermaye, “Yenicami’nin neler başardığının farkındayız. Saygımız sonsuz. Ben her zaman söylerim; saygı duyulmayan rakibe karşı her zaman 1-0 mağlup başlarsın. Son iki senenin şampiyonu. Genele bakıldığında en iyi yabancılara sahip, milli takıma en fazla oyuncu veren takım Yenicami. Bunu söyleyerek kendime kılıf uydurmaya çalışmıyorum. Rakibimizin ne kadar güçlü olduğuna dikkat çekmeye çalışıyorum” dedi.

 

“Maçın adını koyduk, Abbas için oynayacağız”

“En az Yenicami kadar biz de bu maçı istiyoruz” diyen Hakan Sermaye, “Yenicami – Çetinkaya derbileri her zaman bambaşka derbiler olmuştur. Öncelikle puan arzuluyoruz” ifadelerini kullandı. “Biz bu maçın adını şimdiden koyduk” diyerek sözlerini sürdüren Sermaye, “Biz Abbas için oynayacağız. Abbas bu maçta oynamayı ve kazanmayı, en azından üzülmeyeceğimiz bir sonuç almayı çok istiyordu. O yüzden maçın adını Abbas’ın maçı koyduk” şeklinde konuştu.

 

“Elimizden geleni yapacağız”

“İnşallah iyi olan kazanacak” diyen Sermaye, “Bazı maçlar da iyi olmadan kazanılabiliyor. Tahminim güzel maç olacağı yönünde. Elimizden geleni yapacağız” dedi. “Lige nasıl girdiğimizi bizden sonra spor basını çok iyi biliyor” diyen Sermaye, “O dönemi atlattık. Çok iyi işler yapmaya çalışan bir yönetimimiz var. Çok iyi bir teknik heyet ve fedakar oyuncu grubuna sahibiz. Çetinkaya’ya layık olmaya çalışıyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 1221 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.