1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Serkan ve Serhan da tamam
Serkan ve Serhan da tamam

Serkan ve Serhan da tamam

Yenicami Asbaşkanı Gökhan Necipoğlu; Tansel Ekingen, İbrahim Çıdamlı ve Ali Duvarcı dışında tüm futbolcularla anlaştıklarını söyledi

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami takımın tecrübeli futbolcuları Serkan Önet ve Serhan Önet’le anlaşmaya vardı. Her iki futbolcu ile maddi konularda anlaşma sağlayan siyah beyazlılar diğer futbolcularla da görüşmeye devam edecek.

Yenidüzen Spor Servisi’ne konuşan Asbaşkan Gökhan Necipoğlu; İbrahim Çıdamlı, Ali Duvarcı ve Tansel Ekingen ile anlaşamadıklarını ve bu oyuncularla karşılıklı olarak yolları ayırdıklarını belirtti. Tüm futbolcularla görüştüklerini ve üç futbolcu dışında tüm futbolcularla anlaşmaya vardıklarını kaydeden Necipoğlu, “Serkan Önet ve Serhan Önet’le de her konuda anlaşmaya vardık ve maddi konularda da anlaşarak yola devam kararı aldık” diye konuştu. Necipoğlu, Ünal Kaya ile de büyük ihtimalle anlaşmaya vardıklarını ve bu oyuncuyla da maddi konularda fikir birliğine varıldığını söyledi.
Yenicami Asbaşkanı Gökhan Necipoğlu; Ali Duvarcı’nın Gençlik Gücü ve Çetinkaya ile görüşme halinde olduğunu ve oyuncunun transferine izin vereceklerini söyledi. Necipoğlu aynı şekilde İbrahim ve Tansel’in de takımdan ayrıldığını ve bu oyuncuları da başka takımlara vereceklerini belirtti.

Bu haber toplam 1453 defa okunmuştur