1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Seri yapmak istiyoruz
Seri yapmak istiyoruz

Seri yapmak istiyoruz

Uzun bir aradan sonra Süper Lig’de mücadele eden Gençler Birliği’nde alınan sonuçlarla beraber yüzler gülüyor.

A+A-

Hüseyin KIRAL
Uzun bir aradan sonra Süper Lig’de mücadele eden Gençler Birliği’nde alınan sonuçlarla beraber yüzler gülüyor. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Mağusa Türk Gücü’nü uzatma bölümlerinde bulduğu iki golle mağlup ettiklerini hatırlatan Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan “K.Kaymaklı karşısında da galip gelerek seri yakalamak istiyoruz” dedi.
Geçtiğimiz hafta aldıkları üç puanla lig sıralamasında istedikleri yere yükseldiklerini belirten Ahmet Ogan, “Bunun lig sonunda da böyle olması gerek” diye konuştu.

Ogan “Kaymaklı’ya saygı duyuyoruz”
K. Kaymaklı’nın hafta içerisinde antrenör değişikliği yaptığını ve bu gibi değişikliklerin takımlara olumlu yansıdığını söyleyen Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, bu maçın Kaymaklı takımı için çok daha önemli olduğunu ve Kaymaklı kaybettiği takdirde şampiyonluk yarışından da kopacağını söyleyen Ahmet Ogan, “Zor bir karşılaşma olacak, rakibimiz K.Kaymaklı şampiyonluk yarışından kopmamak için mücadele edecek, bizler de seri yakalamak için mücadele edeceğiz” dedi.
Ogan, Küçük Kaymaklı’nın cezalı ve sakat futbolcularından dolayı ideal on birinden uzak bir kadro yapısı ile maça çıkacağını, ancak sahada onlarda on bir kişi, biz de on bir kişi mücadele edeceğiz dedi. Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, kulüp olarak tüm takımlara saygılı oladuklarını, Küçük Kaymaklı’ya da aynı saygıyı duyduklarının altını çizdi.

Bu haber toplam 1157 defa okunmuştur