1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Seri galibiyetler almalıyız”
“Seri galibiyetler almalıyız”

“Seri galibiyetler almalıyız”

Lefke Teknik Direktörü Toygar Davulcu, Bostancı Bağcıl maçı öncesi YENİZÜDEN’e konuştu

A+A-

Eren ŞİŞİK
K-Pet Süper Lig’de Pazar günü karşılaşacak olan Lefke ile Bostancı Bağcıl maçı için geri sayım başladı. Lefke Teknik Direktörü Toygar Davulcu ‘Güzelyurt Derbisi’ ile ilgili Yenidüzen Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu. Davulcu, her maça olduğu gibi Bağcıl maçına da mutlak galibiyet için çıkacaklarını kaydetti.
Toygar Davulcu, Bostancı Bağcıl’ın bu sezonki şampiyonluk adaylarından biri olduğunu ve çok güçlü bir takım olduğunu ifade etti. Karşılaşmanın zor geçeceğine inandığını aktaran tecrübeli teknik adam, “Her maçı kazanmak zorundayız. Seri galibiyetler alarak şampiyonluk yarışı içerisinde olabiliriz.”diye konuştu. Davulcu, kendi sahalarında oynayamayacak olmalarının dezavantaj olduğunu kaydederek, yine de taraftarın takımı yalnız bırakmayacağını söyledi.

“Takımım moral motivasyon olarak iyi durumda”
Başarılı teknik adam Bostancı Bağcıl karşılaşmasına kendi sahalarında hazırlandıklarını ve bugün yapacakları son idmanla birlikte hazırlıklarını tamamlayacaklarını ifade etti. Rahmi’nin dışında sakat veya cezalı oyuncuları olmadığını belirten Davulcu, “Takımım moral motivasyon olarak çok iyi durumda. İlk maçtaki galibiyet çok önemliydi. Ben bu futbolcuların şampiyonluk yaşamalarını çok istiyorum.”diye konuştu.

“8 maçımız deplasmanda, arka arkaya 4 zorlu maçımız var”
Toygar Davulcu, Lefke’nin bu sezon hedef büyüttüğünü de kaydederek, “Umarım ligin sonunda ipi göğüsleyen taraf oluruz. 8 maçımızı deplasmanda oynayacağız ve arka arkaya 4 zorlu karşılaşmamız var. Bu maçları planladığımız gibi atlatırsak ligin ilk devresini arzu ettiğimiz yerde kapatırız.”dedi.

“Maça gelenler keyifli bir karşılaşma izlesin”
Tecrübeli teknik adam son olarak Bostancı Bağcıl karşılaşmasının çok centilmence ve keyifli geçmesini diledi. Kaybetmeleri halinde rakibi de tebrik etmesini bilen bir takım kimliğine sahip olduklarını ifade eden Davulcu, “En önemlisi oraya gelen taraftara keyifli ve zevk veren bir maç izlettirmek.”dedi.

Bu haber toplam 1376 defa okunmuştur