1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Serdarlı’da Play-out alarmı
Serdarlı’da Play-out alarmı

Serdarlı’da Play-out alarmı

YENİDÜZEN’e konuşan Serdarlı Teknik Direktörü Halil Çimendağ, adeta Play-out alaramına girdiklerini ve öncelikli hedeflerinin Serdarlı’yı ligde bırakmak, bunu başaramamaları halinde Play-out’a sırlamada en iyi bir yerde başlamak olduğunu söyledi.

A+A-

Necmi Belge

K-Pet Süper Lig’in Mesarya temsilcilerinden Serdarlı üst üste kaybettiği maçlar sonrasında Play-out çizgisinin altına inmesinin ardında geçtiğimiz hafta kendi sahasında zor da olsa Gönyeli karşısında aldığı galibiyetle adeta rahat bir nefes aldı.
Konu ile ilgili olarak, YENİDÜZEN’e konuşan Serdarlı Teknik Direktörü Halil Çimendağ, adeta Play-out alaramına girdiklerini ve öncelikli hedeflerinin Serdarlı’yı ligde bırakmak, bunu başaramamaları halinde Play-out’a  sırlamada en iyi bir yerde başlamak olduğunu söyledi.

Çimendağ “Gönyeli galibiyeti ilaç gibi geldi”
Puan sıralamasına bakıldığında, rakipleri ile bire bir maçları olduğunu ifade eden Çimendağ, daha düne bakıldığında 11 haftadır kazanamayan bir Serdarlı olduğuna işaret etti.
Kendisinin göreve gelmesinin ardından, 12. haftada ilk maçta deplasmanda Mormenekşe’ye 1-0 kaybettiklerini anımsatan Çimendağ, 13. haftada kendi sahalarındaki  Gönyeli galibyeti ile şeytanın bacağını kırdıklarını ve bu galibiyetin kendilerine adeta ilaç gibi geldiğini belirtti.

Eksikler
Bu hafta, ligde zor günler yaşayan, ligde kalması mucizelere kalan 6 puanla 13. sırada yer alan  Lapta ile deplasmanda karşılaşacaklarını anımsatan Çimendağ, Lapta maçında hedeflerinin üç puan alıp rakiplerin maçlarına göre sıralamadaki yerlerini daha üste çekmek olduğuna dikkat çekti. Lapta maçına çıkarken Çağatay’ın elinin kırılması nedeniyle oynamaması kesinleştiğini ifade eden Çimendağ, cezalı Ümit’in yanı sıra sakatlıkları devam eden Rifat ile Kaan’ın durumlarının da belirsizliğini koruduğunu söyledi.
Çimendağ son olarak, Gönyeli maçında alınan galibiyetin takımın özgüvenini yerine getirdiğini, bunu Lapta maçında devam ettirmek istediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1185 defa okunmuştur