1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Serdarlı’da boykot
Serdarlı’da boykot

Serdarlı’da boykot

Serdarlı futbolcuları 2 aydır maaş almadıkları gerekçesi ile antrenmana çıkmadı

A+A-

Necmi Belge

K-Pet Süper Ligi’nin 23. haftasında deplasmanda Cihangir ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan Serdarlı’da futbolcular iki aylık maaşlarını almadıkları gerekçesi ile boykot kararı alarak dünkü antrenmana çıkmadı.
Konu ile ilgili olarak YENİDÜZEN’e konuşan Serdarlı Teknik Direktörü Halil Çimendağ, futbolcuların iki aylık maaşlarını almadıkları gerekçesiyle dünkü antremana çıkmadıklarını doğruladı. Kendisinin, hazırladığı programa göre yapılacak antrenman için dün Serdarlı 14 Ağustos Stadı’na gittiğini ancak futbolcuların antrenmana çıkmadıklarını gözlemlediğini söyledi.

Cihangir maçına çıkmayabilirler
Futbolcuları ile konuyu görüştüğünü ifade eden Çimendağ, iki aydır maaşlarını alamayan futbolcularının iyi niyet gösterisi olarak bugüne kadar antrenman ve maçlara çıktıklarını kendisine ilettiklerini belirtti. Yönetim Kurulu’ndan aynı duyarlılığı görmedikeleri için ne antrenmana ne de Cihangir maçına çıkmayacaklarını kendisine söylediklerini dile getiren Çimendağ, kendisinin de anlayış gösterek çalışmayı iptal ettiğini belirtti.
Çimendağ, daha sonra konuyu yöneticiler ile görüştüğünü ifade ederken, yönetim kurulunun acil olarak toplanacağını ve ürettikleri kararı kendisine bildireceklerini, kendisinin de bu doğrultuda karar alacağını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1290 defa okunmuştur