1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Serdarlı YİM için onay istiyor
Serdarlı YİM için onay istiyor

Serdarlı YİM için onay istiyor

Serdarlı, hukuksal yollara başvuru düşüncesinde kararlı.

A+A-

Necmi Belge

K-Pet Süper Lig’de Cihangir Stadı’nda oynanan Çetinkaya-Serdarlı Play-out karşılaşması sonrası cezalı futbolcu oynattığı için hükmen mağlup sayılan, karşılaşmanın ikinci yarısına çıkmadığı için üç puanı silinen ve Birinci Lig’e düşen Serdarlı, konu ile ilgili olarak haksızlığa uğradığı gerekçesi ile hukuksal yollara başvuru düşüncesinde kararlı.

Bu bağlamda konuyu Yüksek İdare Mahkemesi’ne (YİM) taşımak için imza kampanyasına girişen Serdarlı başkanı Taşer Büyükadam’ın konuyu Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Mali Genel Kurulu’na taşımak için KTFF başkanı Hasan Sertoğlu ile anlaştığı öğrenildi.

Konu hakkında, YENİDÜZEN’e konuşan Serdarlı başkanı Taşer Büyükadam dün KTFF başkanı Hasan Sertoğlu ile bir görüşme yaptığını, görüşmede  Serdarlı’nın itirazını önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan KTFF Mali Genel Kurulu’nun gündemine alındığını belirtti.

Yaşanan sürecin genel kurul üyelerine anlatılacağını ifade eden Büyükadam, ikna olmaları halinde Yüksek İdare Mahkemesi’ne (YİM) başvurmak için, ya söz konusu Mali Genel Kurul’da veyahut bilahare onay isteneceğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1198 defa okunmuştur