1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Serdarlı polise gidiyor!
Serdarlı polise gidiyor!

Serdarlı polise gidiyor!

Serdarlı’da köyün ileri gelenler Hasan Sertoğlu’nun “Konuşursam 2-3 kişi köye giremez” açıklamalarının ardından söz konusu isimlerin söylenmesi için polise suç duyurusunda bulunuyor

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından üyelikten ihraç edilen Serdarlı takımında köyün ileri gelenleri dün bir toplantı gerçekleştirerek KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nun yaptığı açıklamalarla ilgili olarak polise suç duyurusunda bulunma kararı aldı. Söz konusu kararın çıkmasının sebebi olarak ise Serdarlı futbolcularının Sertoğlu’nu ziyaretinde başkanın “Konuşursam 2-3 kişi köye giremez” açıklamasının yattığı öğrenildi.

Polisin olayı soruşturması istenecek
Aralarında Serdarlı Belediye Başkanı Salih Bayraktar, Serdarlı Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Taşer Büyükadam, Serdarlı Köy Muhtarı ve yaşanan süreçle ilgili olarak kurulan komite üyelerinin de bulunduğu grubun KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nun bildiği isimleri polise ifade vererek anlatmasını istiyor. Bu isimlerin kim olduğunu öğrenmek isteyen köyün ileri gelenleri olayın polis soruşturmasında devam etmesini talep edecek.

Sertoğlu ne demişti?
“Bize gelen Serdarlı futbolcularının bonservisleri elindeydi. Ben hayatımda ilk defa bütün futbolculara bonservisleri verilen bir takım gördüm. 18 kişilik takımdan 8 kişi kaldı. Acı bir durum. Ben bütün futbolcuların Şike Araştırma Komitesine verdiği ifadelerin hepsini okudum. Bu ifadeleri açıklasam, 2-3 arkadaş köye giremeyecek. Ama bunu yapmak bize yakışmaz. Birileri ciddi şekilde Serdarlı köyünü mağdur ediyor. Onun üstünü kapatmak için Futbol Federasyonu’nu suçlayarak kendilerini temize çıkarmaya çalışıyorlar. Ben şok oldum, her gün bir futbolcu geldi. Ondan sonra başkan bana bonservislerin geçersiz olduğunu içeren bir yazı yazdı. Neden? Bu işler bu kadar basit değil. Yaşanan süreçte suçu olmayan tek kurum KTFF’dir. Dört sarı kart cezalısı adamı kim oynattı? Ben oynatmadım. Sahadan kim çekildi? Ben çekilmedim. Sahadan gitmeyin 3 puanınız silinecek dedik, bize ‘silinirse silinsin’ dediler. Şimdi Futbol Federasyonu suçlu mu diyeceksiniz? Bu konuda ben hiç konuşmadım ama günü geldiğinde konuşacağım.”

Bu haber toplam 1581 defa okunmuştur