1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Savaşkan’dan Trabzon’da ikincilik
Savaşkan’dan Trabzon’da ikincilik

Savaşkan’dan Trabzon’da ikincilik

Yarışlarda Buse Savaşkan yüksek atlama branşında ikincilik kürsüsüne çıkma başarısı gösterdi.

A+A-

Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) tarafından Trabzon’da 13-14 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Yıldızlar Şampiyonası’nda ülkemiz atletizm kafilesi yer aldı. Yarışlarda Buse Savaşkan yüksek atlama branşında ikincilik kürsüsüne çıkma başarısı gösterdi.

Yarışlar için Cuma günü Türkiye’ye giden kafilede yer alan yüksek atlama sporcusu Buse Savaşkan Pazar günkü müsabakalarda 1.66’lık atlayışı ile Türkiye ikincisi oldu. 200 metre branşında Turan Cenk elde ettiği 23.11’lik derecesi ile finale çıkmayı az bir farkla kaybederken 400 metre engelli branşında yarışan Kubilay Tok yarışı 1.03.22’lik derecesi ile tamamladı.

Kardeş Türkiye dokuzuncusu
Cirit atma branşında yarışan Alp Kardeş 47.25’lik atışı ile en iyi bireysel derecesini elde ederken final atışı elde etti. Kardeş bu derecesi ile Türkiye dokuzuncusu oldu. Zeliha Ersöz ayak bileğinde oluşan sakatlığa rağmen disk atma branşında 25.07 ve cirit atma branşında 26.47’lik dereceler elde etti. Mustafa Yorulmaz ise şiddetli karın ağrısı yaşadığı iki günde uzun atlamada 5.82, üç adım atlamada 12.79’luk derecelere imza attı.

Bu haber toplam 1211 defa okunmuştur