1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Satirigo Tiyatrosu LBT salonunda sahne aldı
Satirigo Tiyatrosu LBT salonunda sahne aldı

Satirigo Tiyatrosu LBT salonunda sahne aldı

‘Kayıp’ oyunu Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nda Rumca sahnelendi

A+A-

‘Kayıp’ oyunu Lefkoşa Belediye Tiyatrsosu’nda (LBT) Rumca sahnelendi.
LTB basın biriminden yapılan açıklamaya göre, Türkçe üst yazı ile sahnelenen oyunu Belediye Emekçileri Sendikası (BES), Sıdıkek-PEO, Satirigo Tiyatrosu ve LBT sahneye koydu.
Aliye Ummanel’in yazıp yönettiği oyunda; Yorgos Mouemis, Hristina, Hristofia, Antoni Papamihail, İzel Seylani ve Diomidis Koufteros rol aldı.

KARABİBER: “SATİRİGO TİYATROSU’NU LBT SALONUNDA AĞIRLAMAK GURUR VERİCİ”

LTB Kültür Sanat Şubesi Amiri Kıymet Karabiber, iki sezon önce LBT oyuncularının sahnelediği “Kayıp” oyununu Satirigo Tiyatrosu oyuncularından izlemenin müthiş bir keyif olduğunu belirterek, oyunda görev alanları kutladı.
Satirigo Tiyatrosu ekibini LBT salonunda ağırlamaktan büyük gurur duyduğunu ifade eden Karabiber, seyirciler adına oyunculara teşekkür etti.
Anlamlı etkinliği organize eden BES ve Sıdıkek-PEO yönetimlerini kutlayan Karabiber, oyunun yazarı ve yönetmeni Aliye Ummanel’e de özel olarak teşekkür etti.
Etkinlikte, BES Başkanı Mustafa Yalınkaya, Sıdıkek-PEO Yönetim Kurulu üyesi Andry Demetriou ve Satirigo Tiyatrosu Yönetim Kurulu Başkanı Spiros Pandelidis’in de söz alarak düşüncelerini aktardığı belirtildi.


 

Bu haber toplam 1951 defa okunmuştur