1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Şarkılar minik Nefes için…
Şarkılar minik Nefes için…

Şarkılar minik Nefes için…

Akut Lösemi hastası 3 yaşındaki Nefes için yardım konseri düzenlenecek

A+A-

7 Eylül Pazar akşamı gerçekleşecek etkinlikte Sinan Güzen, Eril Cambaz, Fikri Karayel, RAST, Ahmet Evan, Nafiz Dölek, SENKRON, Gizem Akbil ve FOLKESTRA sahne alacak

Akut lösemi hastası 3 yaşındaki Nefes’in tedavisine destek için Genç Folk-Der ve Devran Vudalı organizasyonuyla çeşitli sanatçı ve grupların yer alacağı yardım konseri düzenlenecek.

Bu yıl 4.’sü düzenlenecek “Müzik İle Bir Nefes Gecesi” ile 2.’si düzenlenecek “Minik Kalplere bir Umut” adı altındaki organizasyonları birleştirecek etkinlikte Sinan Güzen, Eril Cambaz, Fikri Karayel, Ahmet Evan, RAST, Nafiz Dölek, Senkron, Gizem Akbil ve Folkestra sahne alacak.

7 Eylül Pazar akşamı saat 19.00’da Lefkoşa’da Küçük Kaymaklı Kulübü yanındaki Folk-Der binasının bulunduğu çıkmaz sokakta başlayacak etkinlik gece saat 01.00’e kadar sürecek. Girişin 20 TL olduğu etkinlik için biletler Lefkoşa’da otobüs terminali karşısında “Cookies Bake Shop”tan veya etkinlik gecesi girişte alınabilecek.

Yardım konserinin tanıtımı için bugün düzenlenen basın toplantısında organizatörler, sanatçılar, duygu ve düşüncelerini aktardı.
Yapılan konuşmalarda, Genç Folk-Der’in artık yardım amaçlı etkinliklerinin gelenekselleştiği belirtilirken; halkın ve özellikle iş insanlarının bu tip etkinliklere duyarlı olması konusunda çağrı yapıldı.

Bu tarz hastalıkların toplumda her bireyi etkileyebileceği kaydedilen konuşmalarda, kanser vakalarının ülkedeki hızlı artışına da işaret edilerek, müzisyen ve sanatçıların topluma örnek olma görevi ve sorumluluğu bulunduğu belirtildi.

Halka konserlere katılma, bunun mümkün olmaması durumunda bilet alıp etkinliğe katkı koyma çağrısı yapılan konuşmalarda, organizasyonun faydalı olması dileğinde de bulunuldu.

Bu haber toplam 1441 defa okunmuştur