1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. “Şarkılar Bizi Söyler”in son durağı Ankara
“Şarkılar Bizi Söyler”in son durağı Ankara

“Şarkılar Bizi Söyler”in son durağı Ankara

Çağdaş Müzik Derneği ile Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’nin, “Şarkılar Bizi Söyler” konserinin son durağı Ankara oldu.

A+A-

Çağdaş Müzik Derneği ile Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’nin, “Şarkılar Bizi Söyler” konserinin son durağı Ankara oldu.

Çağdaş Müzik Derneği’nden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Çağdaş Müzik Derneği Başkanı Şef Ersin Tünay başkanlığında Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik Parkı Kültür Merkezi Necip Fazıl Salonu’nda gerçekleşen konser, Hüzzam ve Hicaz makamlardan oluştu.

Çağdaş Müzik Derneği Başkanı Şef Ersin Tünay yaptığı konuşmada, sevgiyle her engelin aşılacağı fikrinden hareketle Çağdaş Müzik Derneği’nin engellilerin sıkıntılarına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla Ortopedik Özürlüler Derneği’yle elele vererek bir yola çıktığını ve bu amaçla bir dizi konserler gerçekleştirdiklerini ve bunda da başarılı olduklarını belirtti.

Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit ile Çağdaş Müzik Derneği Başkanı Koro Şefi Ersin Tünay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, AK Parti Adıyaman Milletvekili Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Muraza Yetişi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı MelihGökçek, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Türkiye Üstün Zekalı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı (TÜZDEV) Başkanı Kemal Tekden, Türkiye Özürlüler Eğitim ve Dayanışma Vakfı (ÖZEV) Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Başer, Dünya Çocuk ve Genlik Derneği (DÜÇGED) Başkanı Ercan Akpınar, Dünya Çocuk ve Genlik Derneği (DÜÇGED)Başkan Yardımcısı Aydın Karakuzu’ya plaket sundu.

Konser Öncesi Çağdaş Müzik Derneği ve Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği heyeti, Anıtkabir’i ziyaret etti. Çağdaş Müzik Derneği Başkanı Ersin Tünay ekip adına mozoleye çelenk koydu.

Tünay ve Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit yapılan saygı duruşunun ardından Misak-ı Milli Kulesi’nde Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladılar.
TAK

Bu haber toplam 1660 defa okunmuştur