1. HABERLER

  2. YEREL YÖNETİM

  3. Sarıçizmeli’den ‘özelleştirme’ açıklaması: "ÖZELLEŞTİRME SÖYLENTİLERİ ASILSIZ"
Sarıçizmeli’den ‘özelleştirme’ açıklaması: "ÖZELLEŞTİRME SÖYLENTİLERİ ASILSIZ"

Sarıçizmeli’den ‘özelleştirme’ açıklaması: "ÖZELLEŞTİRME SÖYLENTİLERİ ASILSIZ"

Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, Mehmetçik Belediyesi bünyesindeki Bafra Halk Plajı’nın özelleştirilmesiyle ilgili çıkan söylentilerin asılsız olduğunu açıkladı

A+A-

 

Mehmetçik Belediyesi bünyesindeki Bafra Halk Plajı’nın özelleştirilmesiyle ilgili çıkan söylentilerin asılsız olduğunu açıklayan Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, belediye tesisleri içerisinde bulunan Bostan Beach Restaurant’ın ihale yöntemiyle işletmesinin kiralandığını belirtti.

Sarıçizmeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada mekanın özeleştirilmesinin belediye meclisine gitmediğini ifade ederek, belediye tesisleri içerisinde bulunan Bostan Beach Restaurant’ın ihale yöntemiyle işletmesinin kiralandığını kaydetti.

Sarıçizmeli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Mehmetçik Belediyesi Bafra Halk Plajı üzerinden son günlerde yürütülen ve gerçeklerle bağdaşmayan mesnetsiz ve maksatlı paylaşımlar üzerine bir açıklama yapma ihtiyacı hissediyorum. Sosyal ve yazılı medyayı tek taraflı kullanan bazı kişiler Belediye Meclisimizin 21/01/2019 tarihinde gerçekleştirdiği toplantıda Bafra Halk Plajı’nın özelleştirilmesine yönelik bir karar ürettiğini yayma çabası içerisindedirler. Bilinmesini isterim ki böyle bir kararın üretildiği tamamen yalandır. Böyle bir gündem de hiç meclisimizin önüne gelmemiştir. Üretilen karar belediye tesislerimizin içerisinde bulunan Bostan Beach Restaurant’ın daha verimli çalıştırılması, halkımız için hizmet kalitesinin yükseltilmesi ve belediyemizin çıkarlarını da gözeterek ihale yöntemiyle işletmesinin kiralanması yönünde olmuştur. Ülkemizin en güzel plajlarından biri olan Bafra Halk Plajı’nın bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızın kullanımına açık olacağını, bu yönde benim ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımın kararlılıkla bunu sürdüreceğimizi önemle belirtmek ister, halkımızın yayılmaya çalışılan gerçek dışı haberlere itibar etmemesini rica ederim.”

Bu haber toplam 2665 defa okunmuştur