1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şanlısoy'dan madalya ısrarı
Şanlısoydan madalya ısrarı

Şanlısoy'dan madalya ısrarı

"Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası"nda madalya kapısını zorlamaya devam ediyoruz

A+A-

Doğukan Doğu'nun "Straight Pool'da" 5'inci olmasının ardından bu kez "10 Top"da "Çeyrek Final"de oynayan Osman Şanlısoy madalya kapısını zorlayan sporcumuz oldu

"Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası"nda "Öğrenciler"de mücadele den sporcumuz "Çeyrek Final"e yükselerek 5'inci oldu.

Geçtiğimiz gün Doğukan Doğu'nun "Straight Pool"da "Çeyrek Final"e kalıp 5'inci olmasının ardından bu kez "10 Top"da Osman Şanlısoy "Yarı Final" ve madalya kapısını zorlayan sporcumuz oldu. Osman oynadığı altı karşılaşmanın 5'inde galip gelerek "Çeyrek Final"de mücadele etmeye hak kazandı. "Çeyrek Final"de Polonyalı sporcu Kamil Szaszor ile eşleşen Osman rakibine 6-3 mağlup oldu ve madalya şansını yitirdi.

Diğer tarafta "Gençler"de mücadele eden sporcularımızdan Mehmetali Sözgen ilk 16 sporcu arasına kalma başarısı gösterdiği "10 Top"da Litvanyalı rakibi Pijus Labutis'e mağlup oldu ve "Çeyrek Final"e yükselemedi.

Takım Karşılaşmaları Başladı
Geçtiğimiz gün başlayan takım karşılaşmalarında "Gençler" Bilardo Takımımız ilk maçında Belçika'yı 2-1 mağlup etti. İkinci karşılaşmasında İsviçre'ye mağlup olan takımımız bugün (25 Temmuz 2015, Cumartesi) Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. İlk maçını bay geçen "Öğrenciler" Takımımız ise 2'nci maçlarını bugün Danimarka ile oynayacak.

"8 Top" Başladı
Geçtiğimiz gün start alan bir diğer disiplin de "8 Top" oldu. "Gençler" de Mehmetali Sözgen ilk 32 sporcu arasına kalarak yoluna devam ederken, "Öğrenciler"de oynadığı iki karşılaşmayı da kazanan Mustafa Alnar adını ilk 32 sporcu arasına yazdırmayı başladı. "10 Top"da karşılaşmalara bugün devam edilecek.

Bu haber toplam 1937 defa okunmuştur