1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Sanat müziğine doyuldu
Sanat müziğine doyuldu

Sanat müziğine doyuldu

Şef Gülüşan Gazanfer yönetimindeki koro ve saz sanatçıları birbirinden güzel sekiz eser seslendirdi

A+A-


Kıbrıs Türk Sanat Müziği Derneği’nin “Nazlı Çiçek”  adlı konseri İskele AKM’de gerçekleştirildi. Gecede, İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun, CTP-BG Gazimağusa Milletvekili Dr. Arif Albayrak, meclis üyeleri İldeniz Elbasan ve  Mehmet Taş’da hazır bulundu.
Sunuculuğunu Melike Gençaylı’nın yaptığı konserin ilk bölümünde, şef Gülüşan Gazanfer yönetimindeki koro ve saz sanatçıları birbirinden güzel sekiz eser seslendirdi. İkinci bölümde ise Rahime Mutlu, Güler Soybir ve Gülüşan Gazanfer, saz sanatçıarı eşliğinde dinleyenlere doyumsuz eserler sundular. Üçüncü bölümde ise, potpori ile coşkuya ulaşılan konser sonunda, dernek tarafından, Halil İbrahim türküsü ile Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun’a sürpriz yapıldı. Koro ve Saz sanatçıları eşliğinde Halil İbrahim Orun’un seslendirdiği Halil İbrahim türküsüyle coşku dolu gece sona erdi.
Konser sonunda bir konuşma yapan İskele Belediye Başkan’ı  Orun,  muhteşem konser için başta Kıbrıs Türk Sanat Müziği Dernek Başkanı Dr. Turgay Akalın’a, Şef Gülüşan Gazanfer’e,  ses ve saz sanatçılarına teşekkür etti.
Kıbrıs Türk Sanat Müziği Derneği Başkanı Dr. Turgay Akalın ise konuşmasında,  Belediye Başkanı Halil İ. Orun’un İskele’de gerçekleştirilen kültür ve sanat günleri için göstermiş olduğu büyük özveri ve mücadelenin  takdire şayan olduğunu belirterek,  her yıl kültür ve sanat günlerinde İskele’De olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ve herzaman bu tür etkinliklerde yer almaya hazır olduklarını belirtti.
Plaket, çiçek ve katkı belgelerinin sunumu ile gece sonlandırıldı. yd

Bu haber toplam 2012 defa okunmuştur
Etiketler :