1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Sanat etkinliği ileri bir tarihe alındı
Sanat etkinliği ileri bir tarihe alındı

Sanat etkinliği ileri bir tarihe alındı

"Sanat Aracılığı İle Yüzleşme: Kıbrıs'ta Uzlaşı Aracı Olarak Çağdaş Sanat" isimli projenin kapanış etkinliği ertelendi

A+A-

Akdeniz Avrupa Sanat Derneği (EMAA) ve Rooftop Tiyatro Grubu işbirliğiyle gerçekleştirilen "Sanat Aracılığı ile Yüzleşme: Kıbrıs'ta Uzlaşı Aracı olarak Çağdaş Sanat" isimli projenin kapanış etkinliği ertelendi.
Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve 2014-2017 yılları arasında yürütülen projenin kapanış etkinliği, yarından 3 Temmuz Pazartesi gününe alındı. Etkinlik saat 19:00'da EMAA Başkent Sanat Merkezi’nde yer alacak.
EMAA’dan yapılan açıklamaya göre Avrupa Komisyonu Program Ekip Lideri Michela Foresti’nin açılış konuşmasının ardından, EMAA ve Rooftop Yönetim Kurulu Başkanları Zehra Sonya ve Ellada Evangelou, katılanlara teşekkürlerini sunup derneklerinin kapsamlarını açıklayacak.
Daha sonra iki proje koordinatörü Özgül Ezgin ve Argyro Toumazou, üç yılda gerçekleştirilen etkinliğin detaylarını sunacak. 
Aynı zamanda, üç yıl içinde gerçekleştirilen tüm aktivitelerin yer aldığı proje kataloğunun da tanıtılacağı gece, canlı müzik (Lütfiye Özipek), içecek ve aperatifler eşliğinde devam edecek.

 

Bu haber toplam 2616 defa okunmuştur
Etiketler : ,