1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Sanat Engel Tanımaz sergisi Airport Mall’da
Sanat Engel Tanımaz sergisi Airport Mall’da

Sanat Engel Tanımaz sergisi Airport Mall’da

Sanat Engel Tanımaz Fotoğraf Sergisi bu kez her gün yüzlerce kişinin ziyaret ettiği, Ercan Havaalanı yolundaki Airport Mall’a taşındı.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Sanat Engel Tanımaz yarışmasında ödül alan fotoğraflar Airport Mall’da sergileniyor.
“Sanat Engel Tanımaz” sergisi Lefkoşa’nın Ercan Havaalanı yolundaki popüler alışveriş merkezinde 17 Temmuz tarihine kadar izlenime açık olacak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in engelli farkındalığına yönelik düzenlediği Sanat Engel Tanımaz Fotoğraf Yarışması’ndaki fotoğraflar her yıl olduğu gibi bu yıl da sergi sonrası halka sergilenmek üzere farklı mekanlara taşınıyor.
Yarışmada ödül kazanan fotoğrafların yanında sergileme alan fotoğraflardan bazıları da Airport Mall’da izlenime açıldı.
Esentepe ve İnönü festivallerinin ardından üçüncü kez açılan sergi, her yıl, sosyal sorumluluk projesi olarak ülke genelinde on binlerin beğenisine sunuluyor.

Başarılı eserler

4’üncü Sanat Engel Tanımaz Fotoğraf Yarışması’nda Seçici Kurul’un değerlendirmesi sonucunda, “Empati” konusunda birincilik ödülü Serkan Ülker’e, ikincilik Gökhan Gökberk’e üçüncülük de Refik Devrim’e verilmişti. ‘Empati Jüri Özel Ödülü’ ise Cüneyt Bayram’ın olmuştu.
Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen, engelli bireyler ile fotoğraf sanatçılarının ortak çalışmalarını yansıtan “Özgürlük” konulu fotoğraflarda ise birincilik ödülünün sahibi İsmail Özyol ve Murat Katrin olmuştu.
Bu başlık altında ikinciliği Yıltan Taşçı ve Besim Zafersoy, üçüncülüğü ise Emine Algün ve Bilge Özikiz kazanmıştı.
“Özgürlük” konusunda Jüri Özel Ödülü Neriman Turan ve Mehmet Geçit’e verilmiş, INSTAGRAM üzerinden yarışan ve halkın beğenisiyle sonuçlanan kategoride ise birincilik Serkan Ülker’in olmuştu.

 

Bu haber toplam 2525 defa okunmuştur