Samsun’da derece arayacaklar

Samsun’da derece arayacaklar

Plaj voleybolunda Türkiye’de gerek bireysel gerekse milli takım adı altında çeşitli organizasyonlarda yer alan Kıbrıslı Türk voleybolcular, Pro Beach Tour Samsun Etabı’nda başarılı olabilmek için yarışacak

A+A-

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen plaj voleybolu organizasyonlarından Pro Beach Tour Samsun Etabı’nda ana tablo karşılaşmaları bugün oynanacak. Ülkemiz sporcularının da yer alacağı organizasyon Pazar günü tamamlanacak. Samsun dolgu alanında yapılan yeni plaj voleybolu merkezinde gerçekleştirilecek olan turnuvada 16 kadın, 22 erkek takımı yer alıyor. Dereceye girecek olan takımlara toplamda 32 bin TL’lik para ödülü dağıtılacak.

 

Sezonun üçüncü organizasyonu

Sezonun üçüncü Pro Beach Tour etabında kadınlarda Buğra Eryıldız ile Merve Çelebi ikilisi Gazimağusa Belediyesi adına yer alacak. Erkeklerde Ali Osman Nurettin, Türkiye’den rakibi Hasan Hüseyin Mermer, Kemal Şah ise Türkiye’den Selçuk Şekerci ile Samsun Lojistik adı altında yarışacak.

Geçtiğimiz aylarda Aydın ve Çeşme’de düzenlenen Pro Beach Tour etaplarında sporcularımız başarılı sonuçlara imza atmıştı. Aydın ve Çeşme Sole Mare Etabı’nda Oksana Rusnachenko ile yarışan Buğra Eryıldız, iki etapta da ikinci olmuştu. Hasan Hüseyin Mermer ile mücadele eden Ali Osman Nurettin ise Aydın etabında dördüncü, Sole Mare Etabı’nda ise şampiyon olma başarısı göstermişti. Kemal Şah ise Sole Mare Etabı’nda partneri Nuri Şahin ile üçüncülük sevinci yaşamıştı.

 

Finaller Pazar günü

Pro Beach Tour Samsun Etabı’nın final karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Erkekler finali 20.00’de, kadınlar finali 21.00’de başlayacak.

 

Bu haber toplam 1678 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.