1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyonluk Tatlı Spor’un
Şampiyonluk Tatlı Spor’un

Şampiyonluk Tatlı Spor’un

2014 Kickboks Ligi Pazar günü yapılan 3. Ayak müsabakaları ile tamamlandı.

A+A-

Judo, Hapkido ve Kickboks Federasyonu tarafından organize edilen 2014 Kickboks Ligi Pazar günü yapılan 3. Ayak müsabakaları ile tamamlandı.

Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda saat 09.00’da yapılan tartı ve kura çekiminin ardından başlayan müsabakalarda 8 kulübün sporcuları kıyasıya mücadele etti.
Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde yer alan müsabakalar Semi Contact ve Light Contact disiplinlerinde gerçekleştirildi. Müsabaka sonunda dereceye giren sporcuların madalyaları ve dereceye giren takımların kupaları Federasyon Başkanı Niyazi Demirel, Hakem Komitesi Başkanı Faramaz Najafov, Tatlı Spor Kulübü Başkanı Ömer Tatlı, Konyalılar Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Sancar ve Magosa İhtisas Kulübü Asbaşkanı Vedat Yayar tarafından takdim edildi.
Lig sonunda minik, yıldız, genç ve büyükler kategorisinde şampiyon olan takımlar ile genel klasmanda  ilk üç sırada yer alan takımlar ilan edilerek kupa ile ödüllendirildi.
Minikler Kategorisinde Magosa İhtisas Kulübü 51 puanla, Yıldızlar Kategorisinde Tatlı Spor Kulübü 90 puanla, Gençler Kategorisinde Magosa İhtisas Kulübü 68 puanla, Büyükler Kategorisinde GAÜ Takımı 83 puanla şampiyon olurken, Genel Klasmanda Tatlı Spor Kulübü 242 puanla Lig Şampiyonu, Magosa İhtisas Kulübü 175 puanla Lig ikincisi, GAÜ Takımı 90 puanla Lig üçüncüsü oldu.

Bu haber toplam 1167 defa okunmuştur