1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyonluk Levent ve YDÜ’nün
Şampiyonluk Levent ve YDÜ’nün

Şampiyonluk Levent ve YDÜ’nün

Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Küçükler Basketbol Turnuvası, Cuma günü oynanan üçüncülük ve final karşılaşmaları ile tamamlandı.

A+A-

 

Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Küçükler Basketbol Turnuvası, Cuma günü oynanan üçüncülük ve final karşılaşmaları ile tamamlandı. Oynanan müsabakalar sonunda final maçlarında rakiplerini mağlup eden Levent Spor kız takımı ile Yakın Doğu Üniversitesi erkek takımı şampiyon oldular.

Levent rahat kazandı
Liglerin sponsoru da olan Nicosia Sports Shop’un sponsorluğunu üstlendiği ve bir aydır devam eden Küçükler Basketbol Turnuvası’nda son karşılaşmalar Cuma günü Atatürk Spor Salonu’nda oynandı. Kızlar finalinde Levent Spor ile Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) karşı karşıya geldi. Rakibine karşı büyük bir üstünlük sağlayan Levent Spor elde ettiği 45-14’lük galibiyetle şampiyon oldu.

Erkeklerde YDÜ şampiyon
Kızlar finalinin ardından oynanan erkekler finalinde ise Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile GAÜ karşılaştı. Rakibini 34-22’lik skorla mağlup etmeyi başaran YDÜ şampiyonluk ipini göğüsledi. Final maçları sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupaları verildi.

Bu haber toplam 1176 defa okunmuştur