1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyonluk Hala Sultan’ın
Şampiyonluk Hala Sultan’ın

Şampiyonluk Hala Sultan’ın

Liseli Gençler Salon Futbolu (Futsal) Şampiyonası tamamlandı

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından organize edilen Liseli Gençler Salon Futbolu (Futsal) Şampiyonası dün oynanan üçüncülük ve final karşılaşmaları ile tamamlandı. Hala Sultan İlahiyat Koleji şampiyon oldu.

Yarı final karşılaşmalarının geçtiğimiz gün UKÜ Arena’da oynanmasının ardından final ve üçüncülük karşılaşmaları dün Atatürk Spor Salonu’nda oynandı.

Üçüncülük Levent’in
Günün ilk karşılaşmasında yarı finali mağlubiyetlerle kapatan iki takım olan Levent Koleji ile Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesi karşı karşıya geldi. Rakibini tek golle mağlup eden Levent Koleji şampiyonayı üçüncü olarak tamamlarken Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesi dördüncü oldu.

Şampiyon uzatmalarda belli oldu
Bu karşılaşmanın ardından final karşılaşmasına geçildi. Yarı finali galibiyetlerle kapatan iki takım Hala Sultan İlahiyat Koleji ile 19 Mayıs Türk Maarif Koleji’nin mücadelesinde ilk devre karşılıklı atılan 1’er golle 1-1 tamamlandı. İkinci devrede taraflar gol atma başarısı gösteremeyince maç uzatmalara gitti. Uzatma bölümlerinde bulduğu golle 2-1 öne geçen Hala Sultan İlahiyat Koleji, bu üstünlüğünü maç sonuna taşıyarak şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmalar sonunda düzenlenen ödül töreninde dereyece giren okullara kupa ve madalyaları takdim edildi. Sonuçlar ve sıralama şöyle:

SONUÇLAR
Üçüncülük: Levent Koleji – Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesi: 1-0
Final: Hala Sultan İlahiyat Koleji – 19 Mayıs Türk Maarif Koleji:

SIRALAMA
1. Hala Sultan İlahiyat Koleji
2. 19 Mayıs Türk Maarif Koleji
3. Levent Koleji
4. Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesi

 

Bu haber toplam 1234 defa okunmuştur