“Şampiyonluğun en büyük adayıyız”

“Şampiyonluğun en büyük adayıyız”

Doğan Türk Birliği’nde hazırlık dönemi keyifli geçiyor

A+A-

Hüseyin KIRAL

K-Pet Süper Lig’in Girne ekibi Doğan Türk Birliği hazırlık dönemini yoğun geçiren takımlardan bir tanesi. Sarı lacivertlilerde teknik direktör Caner Oshan, hazırlık sürecini anlattı. Tecrübeli teknik adam, her şeyin yolunda gittiğini söyledi.

 

Oshan: “Oyuncuların birbirlerini tanıması bizim için bir avantaj”

Doğan Türk Birliği’nde teknik adam olarak görevini yürüten Caner Oshan, yaptığı değerlendirmede, geçen yıllardan oturmuş bir kadroları olduğunu bu bakımdan transfer döneminde pek aktif olmadıklarını söyledi. Sadece Emek Kırılmaz’ı ve bir de yabancı oyuncu kadrolarına kattıklarını belirten deneyimli teknik adam, oyuncuların birbirlerini çok iyi tanıdığını, bu durumun da kendileri için bir avantaj olduğunu dile getirdi.

 

“Şampiyonluk yarışı içerisinde olmayı hedefliyoruz”

Caner Oshan; “Ülkemiz şartlarına bakıldığı zaman, kadrosunu koruyan takım, yeni sezon çalışmaları içerisinde transfere çok para harcamıyor. Aslında bu bakımdan biraz avantajlı konumdayız. Çalışmalar son derece iyi ve eğlenceli geçiyor. Buradaki ana hedef zaten takımdaki sevgi ve saygının pekişmesidir. Biz bunu çoktan yaptık. Transferlerimiz az da olsa, yerinde transferler olduğunu düşünüyorum. Kadromuzun gerçekten güçlü ve kaliteli olduğuna inanıyorum. Bu bakımdan şampiyonluk yarışı içerisinde olmayı hedefliyoruz. Bu yarışın en büyük adaylarından biri olduğumuzun bilincindeyiz. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz” dedi.

 

“21 yaş altı oyuncu konusunda sıkıntı yaşamayız”

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) 21 yaş altı olan bir futbolcunun bu sezon için 90 dakika forma giyecek olması kararını vermesinin ardından takımlar genç oyunculara yöneldi. Bu konu hakkında da görüşlerini aktaran Caner Oshan, bu konuda sıkıntı yaşamayacaklarını dile getirdi. Oshan, “Elimizde genç futbolcularımız mevcut. Selim Saygı, Tunahan Şencan ve Ahmet Çağer’i geçtiğimiz sezonlar da forma şansı veriyorduk. Bu yüzden onların da A takım deneyimleri var. Bu konuda sıkıntı yaşamayız. Bu sezon 3 oyuncu daha A takıma yükseltip, onları tecrübelendirmeyi düşünüyoruz” dedi.

 

Yurt dışı kampı 6 Eylül’de başlıyor

Süper Lig’in güçlü ekibi Doğan Türk Birliği’nde ilk etap kampı Girne’de yapılmıştı. Teknik direktör Caner Oshan’dan alınan bilgiye göre ikinci etap kampı 6 Eylül Çarşamba günü başlayacak. Sarı lacivertli ekip, 6 Eylül Çarşamba günü yurtdışı kampı için İzmit Kartepe’ye uçacak.

 

Fotoğraflar: Hüseyin ÖZBARIŞCI      

Bu haber toplam 1848 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.