1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Şampiyonluğu garantilemek istiyoruz”
“Şampiyonluğu garantilemek istiyoruz”

“Şampiyonluğu garantilemek istiyoruz”

K-Pet İkinci Lig’in güçlü ekibi Girne Halk Evi, hafta sonunda oynayacağı Türkmenköy maçına hazırlanıyor.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI


Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı’nda Türkmenköy’le karşılaşacak olan Girne Halk Evi, galip geldiği takdirde İkinci Lig’in 2014-2015 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamlamayı 3 hafta kala garantileyecek.

Konu ile ilgili olarak YENİDÜZEN’e konuşan teknik direktör Mehmet Kemanecioğlu, önlerinde çok zor bir Türkmenköy maçı olduğunu ifade etti. Kemanecioğlu, ligin ilk yarısında Türkmenköy’den farklı mağlup olduklarını hatırlatarak, bu maçta o sonucu telafi edeceklerini de söyledi. Başarılı teknik adam, sarı kart cezalısı Sevim Adanır dışında takımda eksik olmadığını dile getirdi.

Mehmet hoca, Türkmenköy maçına 3 idmanla hazırlandıklarını da sözlerine ekledi. Girne Halk Evi teknik direktörü Mehmet Kemanecioğlu, bu hafta sonunda şampiyonluğu garantiledikleri takdirde kupayı Ozanköy maçından sonra kaldıracaklarını açıkladı.

Şu anda tek düşüncelerinin galibiyet olduğunun altını çizen başarılı teknik adam, taraftarlara da Girne Halk Evi maçlarına gitme çağrısını yaptı. Kemanecioğlu, Türkmenköy’ü yenmeleri halinde Girne 20 Temmuz Stadı’nda oynayacakları Ozanköy karşılaşmasından sonra şölen düzenleyeceklerini de ifade etti.

Bu haber toplam 1114 defa okunmuştur