1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Şampiyonlar yine ‘ARTI’dan...
Şampiyonlar yine ‘ARTI’dan...

Şampiyonlar yine ‘ARTI’dan...

Özel okulların burs ve sıralama sınavlarında başarı gösteren Artı Eğitim Merkezi öğrencileri, dün düzenlenen basın toplantısı ile onure edildi.

A+A-

YENİDÜZEN

Artı Eğitim Merkezi, özel okulların burs ve sıralama sınavlarında dereceye giren öğrencilerin başarısını taçlandırmak, onları ve ailelerini gelecek hafta ikincisi yapılacak olan Koleje Giriş Sınavına (KGS-2) motive etmek için dün basın toplantısı düzenledi.

Yakın Doğu Koleji, Levent Koleji, TED Kuzey Kıbrıs Koleji ve Doğa Koleji’nde burs kazanan ve dereceye giren 36 öğrenci, hem Artı Eğitim Merkezi’nin hem de ailelerinin gurur oldu.

2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın sonlarına gelinen şu günlerde, gerek devlette gerekse özelde hizmet veren kolejlerin burs ve sıralama sınavları, ilkokul 5. sınıf öğrencileri arasında büyük bir heyecanla ilgi görüyor.

Kurulduğu günden bu yana ilkokul öğrencilerine yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken ve Lefkoşa merkez yanında Mağusa ve Girne’de de hizmet veren Artı Eğitim Merkezi, ada genelinde yapılan tüm özel okul burs ve sıralama sınavlarında derece yaparak üstün bir başarı elde etti. 

“Başarılarının ömür boyu devamını dilerim”

Öğrencilere, ortaya koydukları üstün performanslarına katkıda bulunan dershane ile okul öğretmenlerine, idarecilere, ailelere teşekkür eden Artı Eğitim Merkezi Direktörü Havva Şeniz, yapılan burs ve sıralama sınavlarında elde edilen başarıyı şöyle değerlendirdi:

“Ülkemizde her yıl yapılan ve artan döviz kurları sebebiyle daha da önem kazanan özel okullara ait burs ve sıralama sınavları, dershanemizin hedef aldığı sınavlar arasındadır. 2012 yılından bu yana yapılan devlet koleji giriş sınavları yanında özel okullara ait burs ve sıralama sınavlarında da çeşitli derecelerle bizleri sevindiren öğrencilerimiz, bu yıl da müthiş bir başarı örneği göstererek tüm özel okulların bursluluk derecelerini toplamayı bilmişlerdir. Onların bu başarısını taçlandırmak, kendilerini ve ailelerini gelecek hafta yapılacak olan KGS-2 sınavına motive etmek ve en önemlisi, onların bu haklı gururunu halkımızla paylaşarak gelecek kuşaklara örnek olmalarını sağlamak adına bugün bir basın toplantısı düzenlemeye karar verdik. Sizlere ve değerli ailelerimize hoş geldiniz derken öğrencilerimizin göstermiş oldukları bu üstün performanslarında katkıları bulunan tüm dershane öğretmenlerimize ve personelimize, okullarındaki öğretmenlerine ve idarecilerine ve en önemlisi fedakâr ailelerimize teşekkürü bir borç biliriz. Öğrencilerimizi bu güzel ve anlamlı performanslarından dolayı kutlar, başarılarının ömür boyu devamını dilerim.” dedi.

Havva Şeniz, 36 öğrencinin yanında Yakın Doğu Koleji’nden yüzde50 ve yüzde 25 burs alan 17 öğrenci daha bulunduğunu belirterek, onları da tebrik etti. 

 

 

Bu haber toplam 6851 defa okunmuştur