1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyonlar Lapta ve Atatürk
Şampiyonlar Lapta ve Atatürk

Şampiyonlar Lapta ve Atatürk

İlkokullu Küçükler Hentbol Şampiyonası tamamlandı

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları  ve Kol  Etkinlikleri Koordinasyon Birimi tarafından organize edilen İlkokullu Küçükler Hentbol Şampiyonası’nda dün final ve üçüncülük karşılaşmaları oynandı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan müsabakalarda erkeklerde Atatürk İlkokulu, kızlarda Lapta İlkokulu şampiyonluk ipini göğüsledi.

Şehit Tuncer ve Yakın Doğu İlkokulu üçüncü
Günün ilk karşılaşmaları şampiyonada üçüncü olabilmek için oynandı. Kızlar üçüncülük maçında rakibi Levent İlkokulu’nu 5-4 mağlup eden Şehit Tuncer İlkokulu şampiyonayı üçüncü tamamladı. Erkeklerde M. Boransel İlkokulu ile karşılaşan Yakın Doğu İlkokulu rakibini 14-9’luk skorla geçerek üçüncü oldu.

Lapta ve Atatürk ilkokulları şampiyon
Üçüncülük karşılaşmalarının ardından final karşılaşmaları oynandı. Günün ilk finalinde kızlarda Necati Taşkın İlkokulu ile Lapta İlkokulu karşılaşırken rakibini 4-3 yenmeyi başaran Lapta İlkokulu kızları şampiyon oldu. Bu maçın ardından erkekler finali oyandı. Lapta İlkokulu ile Atatürk İlkokulu’nun karşılaştığı erkekler finalinde 12-5’lik üstünlük sağlayan Atatürk İlkokulu şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmaların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.

KIZLAR
1. Lapta İlkokulu
2. Necati Taşkın İlkokulu
3. Şht. Tuncer İlkokulu
4. Levent İlkokulu

ERKEKLER
1. Atatürk İlkokulu
2. Lapta İlkokulu
3. Yakın Doğu İlkokulu
4. M. Boransel İlkokulu

Bu haber toplam 1556 defa okunmuştur