1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyonlar kupalarına kavuşacak
Şampiyonlar kupalarına kavuşacak

Şampiyonlar kupalarına kavuşacak

K-Pet Süper Lig’in 23’üncü haftasında şampiyonluğunu ilan eden Yenicami, Cuma günü gece maçında kupasını alacak.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig’in 23’üncü haftasında şampiyonluğunu ilan eden Yenicami, Cuma günü gece maçında kupasını alacak. K-Pet İkinci Lig’in şampiyonu Girne Halk Evi Cumartesi günü Karşıyaka ile oynayacağı maçın ardından kupasına kavuşacak.

Yenicami gece alacak
Yenicami kendi sahasında oynayacağı 25’inci hafta karşılaşması olan Mormenekşe maçı için Doğu bölgesi ekibine yaptığı gece maçı talebi kabul gördü. Bu gelişmenin ardından Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Yenicami – Mormenekşe karşılaşmasının Cuma günü saat 18.00’de Atatürk Stadı’nda oynanmasına karar verdi. Karşılaşmanın ardından düzenlenecek seremoni ile Yenicami kupasını alacak.

Lefkoşa turu atılacak
Siyah beyazlılar şampiyonluk kupasını havai fişekler eşliğinde Atatürk Stadı’nda aldıktan sonra Lefkoşa’da otobüs ile tur atacak. Ardından düzenlenecek eğlence yemeğinde bir araya gelinerek şampiyonluk kutlanacak. Kutlama yemeği Golden Tulip Otel’de gerçekleştirilecek.

GHE’ye Ocak ve Doğan’dan jest
İkinci Lig şampiyonluğunu ilan eden Girne Halk Evi şampiyonluk kupasını Cumartesi günü oynayacağı Karşıyaka maçında alacak. Geçtiğimiz Cumartesi günü Baf Ülkü Yurdu ile Çanakkale’nin berabere kalması sonrası maçını oynamadan şampiyonluğunu ilan eden Girne Halk Evi’nin Ozanköy ile Pazar günü oynaması planlanan maçı Çağıl Zorlukasap’ın yaşamını yitirmesi nedeni ile yarına ertelenmişti. Bu karşılaşmada kupasını almayacak olan Girne Halk Evi, Cumartesi günü Karşıyaka maçında kupasına kavuşacak.

Ocak Çatalköy’de, Doğan 13.30’da oynayacak
Şampiyon Girne Halk Evi’ne Doğan Türk Birliği ve Türk Ocağı’ndan anlamlı bir hareket geldi. Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeni ile Cumartesi günü maçlarını oynayacak olan üç Girne takımı 20 Temmuz Stadı’nı ortak kullanıyorlardı. Birinci Lig şampiyonu Türk Ocağı, Yalova karşılaşmasını Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı’nda oynamayı kabul etti. Cumartesi günü Gönyeli’yi ağırlayacak Doğan Türk Birliği de maçını 20 Temmuz Stadı’nda 13.30’da oynayacak. Bu karşılaşmanın ardından Girne Halk Evi 15.30’da Karşıyaka ile aynı statta karşılaşacak ve maçın ardından kupasını kaldıracak.

Bu haber toplam 1094 defa okunmuştur