1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyonlar başarılarını anlattı
Şampiyonlar başarılarını anlattı

Şampiyonlar başarılarını anlattı

Değirmenlik İlkokulu Kız Voleybol Takımı, Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu’nu ziyaret etti.

A+A-

İlkokullar arası Kızlar Voleybol Turnuvası’nda birincilik kazanan Değirmenlik İlkokulu Kız Voleybol Takımı, Değirmenlik İlkokulu Müdürü Mehmet Malek, Beden Eğitimi Öğretmeni Sevket Şafakoğulları, Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Özen Yılmaz ile birlikte Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Değirmenlik İlkokulu Müdürü Mehmet Malek, kız voleybol takımının geçen yıl ve bu yıl yapılan İlkokullar arası kızlar voleybol turnuvasında birinci geldiğini belirtti.
Birinciliklerin ardından ülkeyi Türkiye’de temsil etme şansını yakaladıklarını ifade eden Malek, geçen yıl Malatya, bu yıl ise Isparta’da gerçekleşen turnuvaya katıldıklarını söyledi.
Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu’nun da elde edilen başarılarda büyük katkısı olduğunu belirten Malek, sağladığı tüm imkan ve olanaklardan dolayı Eroğlu’na teşekkür etti.

Eroğlu başarıların devamını diledi
Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu ise konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılarından ötürü Okul Müdürü Mehmet Malek, Beden Eğitimi Öğretmeni Şevket Şafakoğulları ve kız voleybol takımını kutladı.
Takımın çalışmalarını takip ettiğini belirten Eroğlu, gençlerin böylesi branşlara yönlendirilmesinin çok önemli olduğunu kaydederek, her gencin spor, sanat ve kültür ile ilgilenmesi gerektiğine vurgu yaptı.
Eroğlu, takımın aynı başarıları seneye de göstermesini temenni ederek, başarılarının devamını diledi.

Bu haber toplam 994 defa okunmuştur