1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyonlar 4 yıl sonra buluştu
Şampiyonlar 4 yıl sonra buluştu

Şampiyonlar 4 yıl sonra buluştu

2010-2011 U19 Birinci Ligi’nde oynadığı 26 karşılaşmada, 22 galibiyet ve 4 beraberlik elde ederek sezonu namağlup tamamlayan ve kırılması çok zor bir rekorla şampiyon olan Yenicami U19 takımı 4 yıl aradan sonra bir araya geldi.

A+A-

2010-2011 U19 Birinci Ligi’nde oynadığı 26 karşılaşmada, 22 galibiyet ve 4 beraberlik elde ederek sezonu namağlup tamamlayan ve kırılması çok zor bir rekorla şampiyon olan Yenicami U19 takımı 4 yıl aradan sonra bir araya geldi. Califorian Restoran’da gerçekleşen organizasyonda eğlenceli anlar yaşandı. Bol kahkahalı ve eğlenceli bir ortamda geçen yemekte oyuncular 4 yıl sonra bir araya gelerek hasret giderdi.

Gerçekleşen yemekte o dönem takımı çalıştıran Hakan Sermaye, yardımcısı Cemal Paşa, yöneticilerden Mehmet Usal, Zafer Öner ve Şenol Karayel de katıldı. Takımına kısa bir konuşma yapan Sermaye, şampiyon olmaktan çok, bir aile gibi olduklarını söyledi. 4 yıl sonra görüşmelerinin tesadüf olmadığını ve böyle anıların gerçek hayatta çok rastlanmadığını kaydeden Sermaye takımıyla gurur duyduğunu ifade etti.

Bu haber toplam 1098 defa okunmuştur