1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyondan üç takviye
Şampiyondan üç takviye

Şampiyondan üç takviye

K-Pet Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami yeni sezon kadrosunu oluşturmak için transfer çalışmalarına hız verdi.

A+A-

ERBAY, BUĞRA VE ESİN… Son iki yılda Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Yenicami transfere hız verdi. Siyah beyazlı ekip Buğra Barın ve Esin Sonay’ı serbest transfer hakkı ile kadrosuna katarken Erbay Bertiz için Binatlı ile anlaşma sağladı

 

K-Pet Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami yeni sezon kadrosunu oluşturmak için transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah beyazlılar bir süredir görüştüğü Buğra Barın’ın transferini tamamlarken, daha önce de takımın formasını giyen ve son üç yıldır GAÜ Çetinkaya’da görev yapan Esin Sonay ile de anlaşma sağladı. Yenicami’nin son takviyesi ise önceki sezon da takımda forma giyen Erbay Bertiz oldu. Siyah beyazlılar Erbay Bertiz’in Binatlı’dan transferini tamamladı.

 

Buğra’da işlem tamam

Yalova forması altında gösterdiği performansla dikkat çeken ve sezonun tamamlanması ile birlikte serbest transfer hakkı bulunan Buğra Barın, kendisi ile ilgilenen kulüpler arasında Yenicami ile anlaştı. Barın ile Baf Ülkü Yurdu’nun yanı sıra Gençlik Gücü de ilgilenmişti. Oyuncu serbest transfer hakkını Yenicami’den yana kullandı.

 

Esin Sonay 3 yıl sonra

Yenicami’nin bir diğer takviyesi GAÜ Çetinkaya’dan Esin Sonay oldu. Hücum oyuncusu son üç yıldır GAÜ Çetinkaya forması giyiyordu. Üç sezon önce de Yenicami’de kiralık olarak forma giyen Sonay, Yenicami’ye serbest transfer hakkı doğrultusunda transfer olmuş oldu.

 

Erbay geri döndü

Yenicami’nin önceki yıl şampiyonluğundaki önemli isimlerden olan ve geçtiğimiz yıl serbest transfer hakkı ile Binatlı’ya transfer olan Erbay Bertiz de takıma geri döndü. Yenicami Binatlı ile yaptığı görüşmede sonuç alarak transfere netlik kazanmış oldu.

Bu haber toplam 1576 defa okunmuştur
Etiketler :