1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyon topbaşı yaptı
Şampiyon topbaşı yaptı

Şampiyon topbaşı yaptı

K-Pet Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami, yeni sezonun ilk saha çalışmasını gerçekleştirdi

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami, yeni sezonun ilk saha çalışmasını dün Yusuf Kaptan Sahası’nda gerçekleştirdi. Denenmeye alınan yabancı oyuncularla beraber 18 futbolculun katılım gösterdiği ilk çalışmada izinli olan Salih Güvensoy, Ömer Gül ve Bünyamin Ayaz çalışmada yer almadı. Takımdan ayrılma ihtimali bulunan Çağdaş Arslan’ın da yer almadığı çalışmada bir süre önce Türkiye’ye denenmeye giden genç futbolcu Ahmet Sivri takımla birlikte çalıştı.

 

İki kamp yapılacak

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Yenicami iki kamp gerçekleştirecek. Birinci etap kamp çalışmasını yurt içinde yapmayı planlayan siyah beyazlılar, bu kampı 24-26 Temmuz tarihlerinde yapacak. İkinci etap kamp çalışması ise Türkiye’de yer alacak. Yenicami 21-26 Ağustos tarihlerinde İzmit Kartepe’de sezona hazırlanacak.

 

Devecioğlu: “İdeal kadromuza yakın bir kadro ile çalışmaya başladık”

Yeni sezonun ilk çalışmasında YENİDÜZEN’e açıklama yapan Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, ideal kadrolarının büyük bir bölümü ile ilk çalışmayı yaptıklarını söyledi. Bunun kendileri için önemli olduğunu vurgulayan genç teknik adam, “Kalması muhtemel 3 tane yabancımız da sezon açılışına yetişti. Kadromuzun büyük bir bölümü ilk çalışmada yer aldı. Daha önceden planlı tatilleri olan Salih Güvensoy, Ömer Gül ve Bünyamin Ayaz açılışta yer almıyor. Onlar da ilerleyen günlerde takıma katılacaklar ve tam kadro çalışmalara başlayacağız” dedi.

 

“Olursa maksimum bir transfer düşünüyoruz”

“Olursa maksimum bir transfer düşünüyoruz” diyen Devecioğlu, takviye yapılması muhtemel bölgenin ise savunma olduğunu dile getirdi. Daha önce takımda forma giyen ve gelmesi muhtemel olan Andrew Mwesigwa ile de prensip olarak anlaştıklarını söyleyen Devecioğlu, “Kadro yapısını gördükten sonra mevkisel karar vereceğiz. İhtiyaç halinde onu da getirebiliriz” şeklinde konuştu.

 

“Yenicami’de hedef her zaman şampiyonluk”

“24-26 Temmuz tarihleri arasında yurt içerisinde 1. Etap kamp çalışmamız olacak. 21-26 Ağustos tarihlerinde de İzmit Kartepe’de 2. Etap kamp çalışmamızı gerçekleştirerek sezona hazırlanacağız” diyerek sözlerini sürdüren Sedat Devecioğlu, son şampiyon olarak üzerinizde bir baskı hissediyormusunuz sorusuna öyle bir baskı hissetmediklerini belirtti. Devecioğlu, “Takımıma güveniyorum. Yenicami’de hedef her zaman şampiyonluk, tüm kulvarlarda da kupadır. Bundan başka birşey düşünülemez” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1585 defa okunmuştur
Etiketler :