1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyon Kırıkkale
Şampiyon Kırıkkale

Şampiyon Kırıkkale

Kıbrıs Türk sporuna büyük emekleri geçen Cemal Paşa anısına düzenlenen turnuva sona erdi

A+A-

M.Ali Riza Özel & Sons Ltd. (1001 Çeşit Mağazaları) sponsorluğunda düzenlenen 1. Cemal Paşa Halı Saha Turnuvası’nda final maçı geçtiğimiz gün oynandı. Şahlanspor ile Kırıkkale arasında oynanan final karşılaşmasında gülen taraf Kırıkkale oldu ve turnuvayı şampiyon olarak noktaladı. Turnuva sonunda dereceye girenlere ve emeği geçenlere kupa ve madalyalar verildi.

Minikler gösteri maçı yaptı
Futbolumuza büyük hizmetlerde bulunan merhum Cemal Paşa anısına köyü olan Dilekkaya’da düzenlenen 1’nci Cemal Paşa Halı Saha Futbol Turnuvası’nda oynanan final maçını kalabalık bir seyirci topluluğu izledi. Final öncesinde minik futbolcuların gösteri maçı da oynanırken, miniklerin aileleri de bu maça yoğun ilgi gösterdi. Gösteri maçında yeteneklerini sergileme fırsatı bulan küçük futbolcuların mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Maç sonunda dereceye giren ilk üç takıma, gol kralına, en centilmen takıma kupa ve madalyalarını merhum Cemal Paşa’nın eşi Münise Paşa ile sponsor firma sahibi ve Şahlanspor ile özdeşleşen iş adamı Nazım Özel verdi. Ödül töreninde ayrıca Kanser Hastalarına Yardım Derneği adına dernek başkanı Raziye Kocaismail de özel ödüller verdi.

Yücel: “Paşa’nın böyle bir turnuva ile anılması gurur verici”
Merhum Cemal Paşa’nın damadı Dr. Hikmet Yücel final maçından sonra yaptığı konuşmada böylesine bir turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Cemal Paşa’nın çok büyük bir değer olduğunu ve böyle bir turnuvayla anılmasının çok gurur verici olduğunun altını çizen Yücel, turnuvayı geleneksel hale getirip her yıl Paşa’nın anılmasını sağlayacaklarını ifade etti.

Bu haber toplam 1336 defa okunmuştur