1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyon Çetinkaya
Şampiyon Çetinkaya

Şampiyon Çetinkaya

Turunçlu Ulukışla Spor Kulübü tarafından organize edilen Hasan Bardakko ve Kudret Varanoğulları ‘Mesarya Cup’ anı futbol turnuvası tamamlandı.

A+A-

Hüseyin KIRAL
Turunçlu Ulukışla Spor Kulübü tarafından ilk kez organize edilen Hasan Bardokko ve Kudret Varanoğulları futbol turnuvası dün oynanan üçüncülük ve final maçları ile tamamlandı.
Geçirdikleri iki ayrı tarafik kazasında hayatlarını kaybeden eski futbolcuları anısına organize edilen turnuvada dün Yeni Boğaziçi ile Hamitköy üçüncülük maçı oynarken, Çetinkaya ile Gönyeli’de final oynadı.

Çetinkaya penaltılarla
Turunçlu Hasan Bardakko Stadı’nda oynanan final karşılaşmasının normal süresi 3-3 berabere tamamlanırken, yapılan penaltı atışları sonunda Çetinkaya 7-6 maçı kazanarak bu anlamlı kupayı Vadili Belediye Başkanı Mehmet Adahan’ın elinden alarak müzesine götürdü.
Gönyeli, final maçında Çetinkaya futbolcusu İbrahim Faye’nin ilk yarının başında kendi kalesine attığı golle 1-0 ve daha sonra tecrübeli futbolcu Coşkun Ulusoy’un şık golü ile 2-0 öne geçsede, ilerleyen dakikalarda İbrahim Faye bu kez takımı adına farkı bire indirirken, Hüseyin Küsbeci’nin golü ile de 2-2 eşitliği sağladı ve karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla son buldu.
Karşılamanın ikinci yarısında önce Gönyeli, yine Coşkun’un ayağından öne geçse de, maçın son dakikasında Çetinkaya kazandığı penaltı atışında Hüseyin Küsbeci durumu 3-3 yaptı ve maçta penaltı atışlarına geçildi.
Penaltı atışları sonunda Çetinkaya dört penaltı atışından yararlanırken, Gönyeli sadece üç panaltı atışını gole çevirmeyi başardı. Bu sonuca göre de Çetinkaya turnuvanın şampiyonu olduı.

Üçüncülük Y.Boğaziçi’nin
Final maçı öncesi oynanan üçüncülük mücadelesinin de normal süresi 2-2 berabere tamamlandı. Yapılan penaltı atışları sonrasında Yeni Boğaziçi 12-11 maçı kazanarak turnuvanın üçüncüsü oldu.

Bu haber toplam 1323 defa okunmuştur