1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyon Bafra Cengiz Çınar
Şampiyon Bafra Cengiz Çınar

Şampiyon Bafra Cengiz Çınar

54’üncü Mehmetçik Üzüm Festivali etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen turnuvanın finalinde, Kumyalı Kartallar’ı 3-2 mağlup eden Bafra Cengiz Çınar şampiyon olurken, üçüncülük maçında ise Genç Destek, Ali Ceylan Kalbimizdesin’e 5-2 üstünlük sağladı v

A+A-

 

54’üncü Mehmetçik Üzüm Festivali etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen 6’ncı Harbay Şeren, 2’nci Ahmet Gözügüzel Plaj Futbol Turnuvası tamamlandı.

Mehmetçik Belediyesi Bafra Halk Plajı’nda dün oynanan çeyrek final, yarı final ve final maçları ile sona eren turnuva, Mehmetçik Belediyesi ile merhum Harbay Şeren’in ailesinin sponsorluğunda yapıldı. 6’ncı Harbay Şeren, 2’nci Ahmet Gözügüzel Plaj Futbol Turnuvası’na 18 takım katılırken, tüm maçları tek maç eleme sistemine göre oynandı.

Yarı final maçları çekişmeli geçti
Turnuvanın yarı final maçlarında Kumyalı Kartallar, Genç Destek’i normal süresi 1-1 eşitlikle biten maçta 3-2 mağlup ederek finale yükselirken; Bafra Cengiz Çınar ise Ali Ceylan Kalbimizdesin’i 1-0 yendi ve finale yükselen ikinci takım oldu.

Mutlu son Bafra Cengiz Çınar’ın
Bir dakikalık saygı duruşunun ardından Bafra Cengiz Çınar ve Kumyalı Kartallar arasında oynanan final maçını 3-2 kazanan Bafra Cengiz Çınar turnuva şampiyonluğu elde etti. Üçüncülük maçında ise Genç Destek, Ali Ceylan Kalbimizdesin’e 5-2 üstünlük sağlayarak turnuva üçüncüsü oldu.
Bu arada turnuvada 11 gol atan Genç Destek takımından Serkan Katırcı gol krallığına ulaştı.

Ödül töreni
Merhum Harbay Şeren ile merhum Ahmet Gözügüzel ailelerinin de izlediği ve iki gün süren 6’ncı Harbay Şeren, 2’nci Ahmet Gözügüzel Plaj Futbol Turnuvası final maçı sonrasında düzenlenen ödül töreninde, 54’üncü Mehmetçik Üzüm Festivali etkinlikleri çerçevesinde yapılan tüm sportif faaliyetlerde başarılı olanlara ödülleri topluca takdim edildi.

Bu haber toplam 1541 defa okunmuştur