1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyon Ankara Masterleri
 Şampiyon Ankara Masterleri

Şampiyon Ankara Masterleri

3’üncü Güner Batmazoğlu Masterler Anı Futbol Turnuvası tamamlandı

A+A-

Türkiye’den 7, Belçika’dan 1 ve KKTC’den 2 master futbol takımının katılımı ile gerçekleştirilen Güner Batmazoğlu Masterler Futbol Turnuvası sona erdi.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen turnuva iki gün sürdü. Batmazoğlu Masterleri Futbol Takımı tarafından düzenlenen ve başkan Kemal Batmazoğlu’nun merhum annesi Güner Batmazoğlu anısında gerçekleştirilen turnuvada şampiyon Ankara Masterleri takımı oldu.

Cihangir Stadı ve Cihangir Antrenman Sahası’nda oynanan maçlar sonunda yarı finale kalan takımla belli olmuştu ve Pazar günü oynanan yarı final, final maçı ardından şampiyon belirlendi.

Turnuvanın yarı finalinde iki grubun ilk 2 takımı çapraz eşleşme ile eşleşti. Yarı finalde Batmazoğlu Masteleri, Aydın Masterleri’ni 4-1 mağlup ederken, Gaziantep Masterleri ile Ankara Masterleri arasındaki mücadelede normal süre 2-2 tamamlandı penaltı atışları sonucunda Ankara Masterleri finale yükselen taraf oldu.

İkinci Batmazoğlu Masterleri

3. Güner Batmazoğlu Masterler Anı Futbol Turnuvası’nın finalini KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nun da izleyenler arasında idi. Turnuva finalinde Batmazoğlu Masterleri ile Ankara Masterleri karşı karşıya geldi. Finalde 2-0 galip gelen Ankara Masterleri turnuvanın şampiyonu oldu ve şampiyonluk kupasını Batmazoğlu Masterleri Yönetim Kurulu üyesi İsmail Bükülmez’den aldı.

Turnuvada ikinci olan Batmazoğlu Masterleri’ne ise kupasını merhum Güner Batmazoğlu’nun eşi Taner Batmazoğlu verdi.
Gol kralı Batmazoğlu Masterleri’nden Anıl Tezkan olurken turnuvanın en iyi golü Aydın Masterleri’nin 55 yaşındaki oyuncusunun attığı rovoşata golü seçildi.
Şampiyon Ankara Masterlerinin takım kaptanlığını da yapan 67 yaşındaki oyuncu ise en yaşlı futbolcu ödülü aldı.

Bu haber toplam 1330 defa okunmuştur