1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Salih Beyoğlu Binatlı’da
 Salih Beyoğlu Binatlı’da

Salih Beyoğlu Binatlı’da

Binatlı, Birinci Lig ekibi Denizli’nin kalesini koruyan genç kaleci Salih Beyoğlu’nu bu sezonluğuna kiraladı. Genç kaleci dün gerçekleştirilen Binatlı antrenmanında yer aldı

A+A-


Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig’e hazırlanan Güzelyurt ekibi Binatlı Denizli kalecisi Salih Beyoğlu’nu kiraladı. Yunus Yeşilırmak ve Adnan Yıldız’ın takımdan ayrılmasıyla birlikte kaleci arayışına geçen Binatlı, Ercan ve Musa Avunç’u almıştı. Son olarak Salih Beyoğlu hamlesini yapan Güzelyurt ekibi kalesini güvenli ellere temsil etti. Başkan Orsel Neşe Transfer hakkında YENİDÜZEN’e konuşurken,  uzun zamandır bu oyuncunun peşinde olduklarını, Salih’in genç ve başarılı bir isim olduğunu söyledi. Günden güne daha iyi ve daha hazır bir takım olduklarını kaydeden Orsel Neşe, lige renk katacaklarını ifade etti.

Hüseyin Taşçı da idmanda
Geçen sezon Serdarlı’da forma giyen başarılı savunma oyuncusu Hüseyin Taşçı da idmanda yer aldı. Başkan Orsel Neşe bu oyuncu hakkında, “Serdarlı’nın mahkeme sürecini takip ediyoruz. Hüseyin için gerekli izinleri aldık takımda çalıştırmaya başladık. Hüseyin iyi bir oyuncu, bize katkı sağlayabilir. Oyuncuyu antrenmanlarımızda deniyoruz. Teknik ekip de beğenirse oyuncuyu kiralamak için çalışmalara başlayacağız.” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 2351 defa okunmuştur