1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. SAHTE 200TL BANKNOTLARA DİKKAT
SAHTE 200TL BANKNOTLARA DİKKAT

SAHTE 200TL BANKNOTLARA DİKKAT

Polis Basın Subaylığı, dün İskele - Boğaz’da bir kişinin üzerinde sahte 200TL’lik banknotların tesbit edildiğini duyurdu.

A+A-

Polis Basın Subaylığı, dün İskele - Boğaz’da bir kişinin üzerinde sahte 200TL’lik banknotların tesbit edildiğini duyurdu. Sahte para konusunda dikkatli olunması konusunda uyarı yapan PGM'nin açıklamasında, yurttaşların şüpheli gördükleri kişileri en yakın polis karakoluna bildirmeleri istendi.

Polis Basın Bülteninde yer alan haberde şu şekilde

        17.10.2017 tarihinde, İskele - Boğaz’da bir iş yerine giden bir şahıs tarafından B 001654000 seri numarasından oluşan bir adet 200 TL’lik sahte banknot tedavüle sürülmüş ve söz konusu şahsın tasarrufunda yine aynı seri numarasını içeren on adet daha 200 TL’lik sahte banknot bulunarak emare olarak alınmıştır.    

          Söz konusu sahte paralardan daha önceden piyasaya sürülme ihtimali göz önünde bulundurduğundan, ellerinde B 001654000 seri numaralı 200’lük  “Türk Lirası” cinsi para bulunan, bankalar, döviz şirketleri, finans kuruluşları, marketler ve vatandaşlar ile para alım-satımı ve değişimi yapacak kişi ve kurumların çok dikkatli olmalarını, şüpheli gördükleri kişileri en yakın polis karakoluna bildirmeleri önemle rica olunur.   

Bu haber toplam 7739 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler