1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Sahne hiç boş kalmadı
Sahne hiç boş kalmadı

Sahne hiç boş kalmadı

Uluslararası Final Üniversitesi, 2017 – 2018 akademik döneminin başlangıcı çerçevesinde öğrencilere yönelik ‘Hoş geldin Partisi’ düzenlendi.

A+A-

 

Uluslararası Final Üniversitesi, 2017 – 2018 akademik döneminin başlangıcı çerçevesinde öğrencilere yönelik ‘Hoş geldin Partisi’ düzenlendi. Müzik dinletileri ve dans gösterilerinin yer aldığı gecede öğrenciler doyasıya eğlendi. Öğrencilerin yeni akademik dönem başlangıcında hem eğlenmesi hem de kaynaşması amacıyla gerçekleştirilen geceye, Uluslararası Final Üniversitesi Rektörü, akademik ve yönetsel personeli de katılarak öğrencilerin eğlencesine ortak oldu.

uf1.jpg

uf2.jpg

YİRMİ ÜÇ ÜLKENİN MÜZİKLERİ EŞLİĞİNDE SAHNE HİÇ BOŞ KALMADI

Yeni akademik yılda yirmi üç farklı ülkeden öğrencisi bulunan Uluslararası Final Üniversitesi’nde gerçekleştirilen ‘Hoş geldin Partisi’nde farklı ülkelerden öğrenciler kendi dillerinde şarkılar söyledi, dans gösterileri sergiledi. Uluslararası Final Üniversitesi’nde eğitim almakta olan yetenekli öğrencileri sahne alırken, Kazakistan, Kenya, Türkiye ve Rusya’ya ait şarkılar ve dans gösterileri gecenin programında yer aldı. Gece için hazırlanan programın bitiminde DJ eşliğinde yirmi üç ülkenin popüler müzikleri eşliğinde öğrenciler dans etti, sahne hiç boş kalmadı.

Bu haber toplam 1507 defa okunmuştur